Primaria Sectorului 5 si edilul Marian Vanghelie, dati in judecata pentru ca nu publica bugetul local

Primaria Sectorului 5 si edilul Marian Vanghelie, dati in judecata pentru ca nu publica bugetul local

Reprezentantii ONG-ului CeRe sustin ca, inca de la inceputul acestui an, au facut numeroase solicitari adresate Pimariei Sectorului 5 prin care au incercat sa-i convinga pe reprezentantii autoritatii publice locale ca publice informatii despre bugetul sectorului "cel putin pe pagina web a institutiei".

acum 102 luni (8 Sep 2014)

Reprezentantii ONG-ului CeRe sustin ca, inca de la inceputul acestui an, au facut numeroase solicitari adresate Pimariei Sectorului 5 prin care au incercat sa-i convinga pe reprezentantii autoritatii publice locale ca publice informatii despre bugetul sectorului "cel putin pe pagina web a institutiei". In incercarea de a obtine informatii de la Primaria Sectorului 5 despre buget, echipa CeRe, dar si oameni si organizatii care au sustinut demersul nostru, au dat peste 100 de telefoane la primarie, vorbind cu angajati ai primariei din mai multe departamente, insa fara niciun rezultat. Ministerul ne-a transmis faptul ca este in imposibilitatea de a ne pune la dispozitie bugetul Primariei Sectorului 5, intrucat il are doar in forma tiparita si are peste 2.000 de pagini, dar ca Primaria Sectorului 5 are obligatia de a ne transmite aceste informatii pentru ca ele sunt publice", susain reprezentantii CeRe.

Citeste si:

Marian Vanghelie, "primarul care este": patru mandate consecutiv, Bac la 33 de ani, celebru pentru economate, V

Vanghelie, la bilantul Politiei Locale: "Fac studii gramaticale, limba engleza, franceza, thailandeza, masaj, fac de toate"

Vanghelie, despre acuzatia ANI: "Am sa-l dau in judecata pe domnul Georgescu. In spatele lui este Basescu"

Stolojan, Iohannis, Vanghelie si alti baroni politici, gasiti incompatibili de ANI

Marian Vanghelie: "Sunt alaturi de tot ceea ce inseamna Catalin Voicu" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro