Primaria din Romania condusa de contabil si asistent cultural. Pregatirile pentru prezidentiale, in aer

Primaria din Romania condusa de contabil si asistent cultural. Pregatirile pentru prezidentiale, in aer

Dar acolo vorbim de 11 sau 12 noaptea....Ce faceau ei la 12 noaptea in primarie nu pot sa inteleg...A fost o sesizare de la 112, nu s-a raspuns...Dimineata, pana cand nu vine cineva sa raspunda, nu se poate intra in primarie... Nu mi s-au trimis tabelele pentru sectiile de votare, tabelele pentru care cati sunt cu drept de vot, nu am locurile de afisaj....A inceput scoala...

acum 65 luni (7 Oct 2014)

Primaria Sapanta, sau mai exact situatia in care se afla aceasta, da mari batai de cap Prefecturii Maramures. Prefectul Anton Rohian a recunoscut, pentru adevarul, ca pregatirile pentru alegerile din luna noiembrie la aceasta primarie nu sunt deloc in graphic din cauza scandalurilor care exista de ceva vreme.

"La cine este registrul de iesiri si intrari... Batalia intre secretar si viceprimar si primar, corespondenta nu apare, faxurile nu sunt trimise, deci lucruri copilaresti facute de oameni care nu sunt mature.

Nu stiu ce informatie trebuie sa vina la o institutie de stat care sa fie un secret pe care nu trebuie sa il stie celalalt!

Eu stiu ca primarul are program 24 de ore din 24 de ore, ca si mine. Dar acolo vorbim de 11 sau 12 noaptea....Ce faceau ei la 12 noaptea in primarie nu pot sa inteleg...A fost o sesizare de la 112, nu s-a raspuns...Dimineata, pana cand nu vine cineva sa raspunda, nu se poate intra in primarie...

Au sesizat la 112 ca au vpzut la 12 noaptea este lumina aprinsa in primarie, strigau, urlau deci se intelegeau sa conduca primaria....Eu vad totul acolo din punct de vedere legal.

Dupa ce trece perioada Ordonantei Dragnea eu o sa va vad ce inseamna toate aceste mutatii pe scena politica...De acolo s-au derulat cateva sedinte de Consiliu Local care nu sunt tocmai ok", a explicat prefectul Anton Rohian. Rohian a recunoscut ca la aceasta primarie pregatirile pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an sunt in aer, la aceasta ora nestiindu-se cum sunt sectiile de votare, locurile de afisaj electoral s.a.m.d.

Eu astept acum comunicatul de inchidere al acestei sedinte de CL de la Sapanta, sa vedem ce s-a intamplat...Sa vad daca legal s-au respectat toti pasii. Fostul viceprimar este si el urmarit de la Curtea de Apel Cluj, la fel ca fostul primar....

Nu mi s-au trimis tabelele pentru sectiile de vot... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro