Primaria cu WC infect in mijlocul curtii. Reactia edilului: "Eu recunosc ca este cea mai urata primarie"

Primaria cu WC infect in mijlocul curtii. Reactia edilului:

Pe 3 iunie 2014, Covlea a fost ridicat de la vila sa din comuna si dus la sediul DIICOT Mehedinti pentru a fi audiat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 2 milioane de euro. Citeste si: Primarul din Prunisor a scapat de moarte, dar nu si de ANI DIICOT: Prejudiciul creat de gruparea infractionala in care este implicat si primarul Prunisorului este de 6 milioane de lei

acum 50 luni (21 Aug 2016)

Dincolo de mizerie, WC-ul este un pericol pentru cei care ii trec pragul pentru ca tavanul se poate prabusi in orice moment.

Seara, dupa ce se termina programul la primarie, toaleta descentrata este utilizata si de clientii unei carciume din apropiere. Angajatii institutiei publice nu sufla o vorba si suporta de ani de zile aceasta situatie de teama primarului.

Primarul da din umeri

In 2004, sediul Primariei Prunisor s-a mutat intr-o cladire confiscata de comunisti de la un boier din zona.

Primarul Nandi Covlea (PSD), care a obtinut in vara aceasta cel de-al patrulea mandat, isi recunoaste cu seninatate greseala: "Eu recunosc ca este cea mai urata primarie si mereu dimineata cand ajung la primarie spun lucrul acesta: .

Covlea mai spune ca are in vedere de mai multi ani construirea unui sediu nou, in centrul comunei, care are 15 sate apartinatoare si in jur de 2.000 de locuitori.

CV de primar

Primarul de la Prunisor este in centrul mai multor scandaluri. Pe 3 iunie 2014, Covlea a fost ridicat de la vila sa din comuna si dus la sediul DIICOT Mehedinti pentru a fi audiat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 2 milioane de euro. La inceputul anului 2015, a suferit un atac cerebral, fiind adus in stare grava la Spitalul Judetean de Urgente din Turnu Severin, unde a stat internat la terapie intensiva peste o luna de zile. Nandi Covlea, unul dintre primarii cu state vechi in PSD Mehedinti, detine in localitatea Prunisor un domeniu impresionant: o vila cu 11 camere, mai multe piscine si chiar o capela de rugaciuni.

Citeste si:

Primarul din Prunisor a scapat de moarte, dar nu si de ANI

DIICOT: Prejudiciul creat de gruparea infractionala in care este implicat si primarul Prunisorului este de 6 milioane de lei ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro