Primaria Constanta, condusa de PSD. Dumitru Babu, prietenul deputatului Titus Dobre, este noul viceprimar: "Sunt convins ca cu aceasta echipa vom face treaba buna"

Primaria Constanta, condusa de PSD. Dumitru Babu, prietenul deputatului Titus Dobre, este noul viceprimar:

"Raportul privind riscul la coruptie in administratia locala, precum si trei misiuni de audit la RATC, Regia de Exploatare a Domeniului Public si Privat precum si la Confort Urban vor fi intocmite si vor fi analizate de aparatul administrativ impreuna cu CLM", a declarat primarulul Constantei, Decebal Fagadau la finalul sedintei de constituire a Consiliului Local Municipal.

acum 75 luni (23 Jun 2016)

Primarul ales al municipiului Constanta, Decebal Fagadau, va fi secondat de doi colegi de partid. Noii viceprimari sunt astfel Dumitru Babu si Costin Rasauteanu, alesi de consilierii PSD si PMP. Cei 27 de consilieri locali municipali au depus astazi juramantul multi dintre ei, din neaatentie, sau de emotie, punand mana pe Coran in loc de Biblie. "Sunt primarul municipiului Constanta, stiu ce am de facut, am o echipa puternica, formata din 27 de consilieri locali si avem de lucru, slava Domnului", a fost comentariul taios al primarului. Desi, oficial, a admis ca in perioada urmatoare va opera schimbari, in trei etape, la primaria Constanta, surse din administratia locala spun ca se va produce un adevarat cutremur, Decebal Fagadau urmand sa scape, pana la sfarsitul anului toti angajatii al caror parcurs este legat de Radu Mazare.

"Oamenii lui Mazare" zboara din primarie

Pana la 1 ianuarie 2017 va fi finalizat si raportul anticoruptie din primaria Constanta, pe care vechii consilierii l-au aprobat in mandatul trecut. "Raportul privind riscul la coruptie in administratia locala, precum si trei misiuni de audit la RATC, Regia de Exploatare a Domeniului Public si Privat precum si la Confort Urban vor fi intocmite si vor fi analizate de aparatul administrativ impreuna cu CLM", a declarat primarulul Constantei, Decebal Fagadau la finalul sedintei de constituire a Consiliului Local Municipal. Plus ca sedintele comisiilor de specialitate si ale CLM vor fi inregistrate si postate pe site-ul primariei Constanta. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro