Primaria Capitalei da startul acordarii voucherelor pentru biciclete. Ce documente trebuie sa depuneti

Primaria Capitalei da startul acordarii voucherelor pentru biciclete. Ce documente trebuie sa depuneti

Potrivit regulamentului, proiectul "Biciclisti in Bucuresti" este destinat achizitionarii de biciclete si mijloace de transport individuale nepoluante si are ca obiectiv acordarea unui numar de 5.000 de vouchere in valoare de 500 lei/voucher/persoana. In situatia in care produsul are o valoare mai mica decat cea a voucherului (500 lei/voucher/persoana), pot fi achizitionate, pe aceeasi factura fiscala, mai multe produse din cele acceptate in proiect, dar si accesorii precum: casti de protectie, dispozitive de iluminat si semnalizare (faruri, catadioptri), sonerii, ciclocomputere.

acum 83 luni (23 Jul 2017)

Potrivit regulamentului, proiectul "Biciclisti in Bucuresti" este destinat achizitionarii de biciclete si mijloace de transport individuale nepoluante si are ca obiectiv acordarea unui numar de 5.000 de vouchere in valoare de 500 lei/voucher/persoana.

Ce puteti cumpara

Voucherele vor fi folosite exclusiv la achizitionarea din magazinele participante de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot, destinate adultilor. Ce conditii trebuie respectate

La proiect va putea participa orice persoana fizica ce este cetatean roman cu domiciliul sau resedinta (viza de flotant) in municipiul Bucuresti si detine un act de identitate valabil. Primul dintre acestea este formularul de inscriere, completat in totalitate, datat si semnat de catre participant.

Cel de-al doilea este o fotocopie (fata/verso) a buletinului sau a cartii de identitate, pentru a dovedi domiciliul/resedinta in Bucuresti.

Inscrierea in proiect se va face prin depunerea personal a documentelor la punctul de inscriere, respectiv la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii - Bulevardul Regina Elisabeta nr. Programul de lucru va fi de luni pana vineri, intre orele 08.30 - 18.30. Conditii de utilizare a voucherului

Voucherul va fi folosit exclusiv la achizitionarea produselor mentionate mai sus. In situatia in care produsul are o valoare mai mica decat cea a voucherului (500 lei/voucher/persoana), pot fi achizitionate, pe aceeasi factura fiscala, mai multe produse din cele acceptate in proiect, dar si accesorii precum: casti de protectie, dispozitive de iluminat si semnalizare (faruri, catadioptri), sonerii, ciclocomputere.

Daca valoarea produsului este mai mare decat cea a voucherului, diferenta este suportata de participant.

Voucherul este utilizabil exclusiv de catre beneficiar,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro