Primaria a avizat un nou tip de protest la Sibiu. Manifestantii vor citi pasaje din Constitutie, Codul Penal si DEX

Primaria a avizat un nou tip de protest la Sibiu. Manifestantii vor citi pasaje din Constitutie, Codul Penal si DEX

UPDATE 21.11 Protestul de la Sibiu s-a incheiat dupa traditia ultimelor seri: oamenii s-au strans in jurul celor cu steaguri, au pornit lanternele telefoanelor si au intonat imnul Romaniei. "Nu plecam!, Rezistam!", mesajul sibienilor iesiti vineri seara la protest UPDATE 19.55 Aproximativ 300 de sibieni s-au strans in Piata Mare a orasului vineri seara, cu un sfert de ora inainte de 20:00. In ultimele trei seri de proteste, participarea a scazut de la 5.000, la 2.000 si, mai apoi, la aproximativ 1.500 de oameni.

acum 76 luni (10 Feb 2017)

UPDATE 21.11 Protestul de la Sibiu s-a incheiat dupa traditia ultimelor seri: oamenii s-au strans in jurul celor cu steaguri, au pornit lanternele telefoanelor si au intonat imnul Romaniei. Imediat dupa, grupuri de protestatari au inceput sa plece catre case.

UPDATE 20.50 Cei 700 de oameni s-au intors in piata, dupa un scurt mars. e normal sa nu poata veni chiar in fiecare seara", e de parere Adrian.

La Sibiu, multimea de manifestantii striga "Hotii!"

La minus trei grade sub zero, repertoriul serii a fost primenit si cu "Dragnea si hotii lui, tradatorii neamului!"

UPDATE 20.12 Aproximativ 700 de oameni au pornit in mars prin centrul istoric al orasului, scandand "Nu plecam, rezistam". Nu avem de ales, decat sa iesim la proteste pana cand reusim".

"Nu plecam!, Rezistam!", mesajul sibienilor iesiti vineri seara la protest

UPDATE 19.55 Aproximativ 300 de sibieni s-au strans in Piata Mare a orasului vineri seara, cu un sfert de ora inainte de 20:00.

"Ies pentru copii si bunici, deoarece nu vreau sa despart familia: nu vreau sa fiu nevoit sa plec din tara. Nu vor sa recunoasca faptul ca ceea ce au facut e gresit fundamental", spune Claudiu, care alaturi de copil si bunici participa la fiecare protest organizat la Sibiu din 18 ianuarie incoace. Manifestant din Sibiu: "Clasa politica trebuie sa se schimbe: mai putin furt, mai putina minciuna"

Dragomir, aflat in apropiere, cere si o presa "curata". "E pacat de batranii care sunt mintiti la televizor".

UPDATE 19.34 In Piata Mare a Sibiului sunt circa 200 de oameni.

Avizul favorabil al administratiei a fost emis in conditiile in care este estimata o prezenta de aproximativ o suta de persoane. Lecturarea nu se va face cu voce tare", scrie in avizul emis de Primaria Sibiu.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro