Primar PSD, la mitingul de la Targoviste: "Ba, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!"

Primar PSD, la mitingul de la Targoviste:

Mitingul PSD de la Targoviste a fost inceput cu discursurile sustinute de catre presedintele organizatiei din Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb si senatorul Titus Corlatean.

acum 59 luni (25 Feb 2017)

Mitingul PSD de la Targoviste a fost inceput cu discursurile sustinute de catre presedintele organizatiei din Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb si senatorul Titus Corlatean. La alegerile de anul trecut a luat 92% din voturile oamenilor din Sotanga este vicepresedinte al PSD Dambovita si presedintele Ligii primarilor PSD - Cristi Stroe", a anuntat Tutuianu dupa incheierea discursului actritei.

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu, organizat sambata, la Targoviste, de PSD Dambovita s-a incheiat fara incidente, dupa aproximativ doua ore si jumatate. Membri si simpatizanti ai PSD veniti din majoritatea localitatilor judetului, dar si din judetul invecinat, Arges, au fost prezenti la manifestatie, organizatorii sustinand ca in total au participat 12.000 de persoane.

Dupa ce au ascultat, timp de aproape o ora, discursurile cu mesaje mobilizatoare sustinute de lideri ai PSD si de primari damboviteni, pe scena amenajata in Piata Revolutiei, participantii la manifestatia de la Targoviste au plecat incolonati pe principalele artere rutiere din oras, iar manifestatia s-a incheiat in fata sediului PSD din municipiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro