Primar acuzat ca a cotonogit un localnic la capatul unui meci de fotbal: "O zis ca ma distruge ca nu l-am ajutat in alegeri"

Primar acuzat ca a cotonogit un localnic la capatul unui meci de fotbal:

Dimineata insa, barbatul a realizat ca nu putea sa inghita, avea dureri puternice de cap si vorbea cu dificultate, sufocandu-se si a chemat salvarea, care l-a si preluat de la jumatatea drumului si l-a dus la spital. Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita confirma faptul ca barbatul este victima unei agresiuni si spun ca acesta va mai ramane internat o perioada: "In jurul orei 10:00 a fost adus de catre un echipaj de prim ajutor un pacient in varsta de 41 de ani, de sex masculin, cu un traumatism cranio-cerebral nivel I, traumatism toraco-abdominal, afirmativ prin hetero agresiune, cu investigatii in curs", a explicat medicul de la Unitatea de Primiri Urgente, Gheorghe Muthi.

acum 94 luni (15 Aug 2016)

Dupa ce s-a finalizat meciul, fotbalistii amatori care au luat parte la competitia sportiva au ramas langa stadion la o bere si niste mici. Lucrurile au degenerat dupa miezul noptii, fiul primarului luandu-se la harta cu Petre Dumbravan, un localnic de 40 de ani, care a jucat si el pentru echipa comunei in care locuieste. Altercatia ar fi pornit de la faptul ca la alegerile locale din luna iunie, familia lui Petre Dumbravan nu l-ar fi sustinut pe primar si ar fi votat cu contracandidatul sau. Primarul a venit si l-a lovit cu pumnul in fata pe fratele meu fara sa ii spuna nimic. Fratele meu s-a aparat, deja erau doi, fiul primarului si primarul erau pe fratele meu. Fiul primarului a luat un lemn dintr-un gard si i-a dat cu lemnul acela la fratele meu in cap, i-a spart arcada, i-a spart capul, i-a spart ochiul. La locul conflictului a aparut si politia, insa abia dupa terminarea acestuia. Dimineata insa, barbatul a realizat ca nu putea sa inghita, avea dureri puternice de cap si vorbea cu dificultate, sufocandu-se si a chemat salvarea, care l-a si preluat de la jumatatea drumului si l-a dus la spital. Barbatul batut: "O zis ca ma distruge de tot ca nu l-am ajutat la alegeri" "M-am certat cu ficioru-su si l-a sunat pe tatal lui (n.r. M-a lovit fiul primarului prima data in cap si dupa a venit si primarul si m-a lovit. Ma doare gatul si coloana", marturiseste barbatul, care a si fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta. Cei care au intervenit pentru aplanarea conflictului confirma varianta sustinuta de barbat si spun ca atat primaru, cat si fiul acestuia l-au lovit pe localnicul de 40 de ani: "L-a lovit cu piciorul in gat (n.r. M-am impins tare si m-am bagat in ei si le-am zis oamenilor ce faceti il omorati? L-am prins si pe primarul si l-am impins", a declarat Ion, unul dintre martori, care a si intervenit sa aplaneze conflictul. Sora barbatului batut sustine ca fratele sau va depune o plangere la politie, iar primarul si fiul acestuia vor fi dati in judecata. Re... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro