Prima zi de la Australian Open: faza zilei si premiul pentru sinceritate. "Am un inceput de sezon penibil"

Prima zi de la Australian Open: faza zilei si premiul pentru sinceritate.

Bonus: o tinuta curajoasa adoptata de Serena Williams la Australian Open, cu piercingul la vedere O declaratie onesta a dat si Andy Murray, a carui sotie e pe cale sa nasca: "Daca intra in travaliu, plec acasa, indiferent in ce faza a competitiei sunt".

acum 100 luni (18 Jan 2016)

La baieti, cea mai neasteptata victore si-a trecut-o in cont americanul Noah Rubin, clasat in afara Top 300 ATP, care l-a batut in trei seturi pe francezul Benoit Paire, locul 18 ATP, scor 7-6, 7-6, 7-6.

Benoit Paire n-a inghitit prea bine esecul si a oferit o declaratie aroganta, lipsita de diplomatie: "Am intalnit un jucator care nu e foarte bun, dar eu am jucat si mai rau, am fost catastrofal.

Bonus: o tinuta curajoasa adoptata de Serena Williams la Australian Open, cu piercingul la vedere

O declaratie onesta a dat si Andy Murray, a carui sotie e pe cale sa nasca: "Daca intra in travaliu, plec acasa, indiferent in ce faza a competitiei sunt".

La fete s-au inregistrat multe alte surprize, iar Caroline Wozniacki a pierdut in fata Yuliei Putsinteva, din Kazahstan.

Lovitura zilei i-a iesit lui Pablo Carreno Busta, o lovitura printre picioare care totusi nu i-a adus punctul in meciul cu Nick Krygios. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro