Prima zi de Congres USR. Nicusor Dan: USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania

Prima zi de Congres USR. Nicusor Dan: USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania

"USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania, isi propune sa se bata cu sanse, in 2020, la primariile marilor orase, USR isi propune sa aiba in 2020, la alegerile parlamentare, un rezultat care sa ii permita sa propuna primul ministru.

acum 33 luni (12 May 2017)

"USR isi propune ca in doi ani sa devina al doilea partid din Romania, isi propune sa se bata cu sanse, in 2020, la primariile marilor orase, USR isi propune sa aiba in 2020, la alegerile parlamentare, un rezultat care sa ii permita sa propuna primul ministru. Nu exista o solutie miraculoasa, ci doar sa continuam munca, sa continuam sa facem sacrificii, sa fim solidari si rezultatele vor veni", a spus el. Este visul ca ei vor fi asa de multi incat in politica sa prevaleze o uniune de oameni care intra acolo pentru binele comun, si nu ca sa progreseze ei pe scara sociala. Au fost 450.000 de oameni care au semnat sa candidam, au fost cinci mii de oameni care au donat ca sa ne sustina, au fost 750.000 de oameni care ne-au votat si USR este al treilea partid politic din Romania la putin timp de la infiintare", a mai spus liderul USR.

La Congresul de la Cluj-Napoca, pentru functia de presedinte al USR candideaza actualul presedinte Nicusor Dan, Emanuel Ungureanu, Serban Marinescu si Cornelia-Florina German. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro