Prima tensiune din coalitia de guvernare

Eu am sperat ca toata lumea intelege ca acest program de guvernare, care e facut la rigoare, sa fie respectat", a spus Dragnea, la doua zile de la momentul in care Constantin a vorbit de impozitarea progresiva.

acum 45 luni (12 Jan 2017)

"Poate spune aceste lucruri la ALDE, cand au sedinta de partid. Eu am sperat ca toata lumea intelege ca acest program de guvernare, care e facut la rigoare, sa fie respectat", a spus Dragnea, la doua zile de la momentul in care Constantin a vorbit de impozitarea progresiva.

Liviu Dragnea a precizat ca vicepremierul Daniel Constantin nu a avut niciun fel de calitate sa vorbeasca de impozitare progresiva, cu toate ca liderul PSD considera ca partenerul din ALDE nu a vorbit cu rea intentie. Pe de alta parte, Dragnea a sustinut ca a aflat si el din presa despre vicepremierul Daniel Constantin ca se afla la schi in Austria, in timp ce in tara se actioneaza pentru limitarea efectelor ninsorilor si gerului.

Daniel Constantin nu este vazut cu ochi buni de Liviu Dragnea, dar nici de partenerul sau politic Calin Popescu Tariceanu. De altfel, Drganea si Tariceanu s-au inteles sa nu-i ofere lui Daniel Constantin Ministerul Agriculturii, un portofoliu cu greutate, ci i-au atribuit Ministerul Mediului, institutie din esalonul doi al Executivului. In plus, ca sa-l lase pe Constantin cu si mai putina putere, Drganea a "decuptat" si Ministerul Apelor si Padurilor, ce functiona in subordinea Ministerului Mediului, si l-a facut de sine statator. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro