Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria din turul al II-lea de la Miami

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria din turul al II-lea de la Miami

Exceptata de la mansa intai, Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

acum 35 luni (25 Mar 2017)

"Este important ca am putut castiga acest meci, azi. Cred ca a fost foarte, foarte dificil sa joc impotriva ei in primul meu meci la acest turneu, dar sunt foarte bucuroasa.

Meciul Simonei Halep cu Osaka a fost intrerupt de doua ori de ploaie. Jucatoarea romana controla intalnirea inaintea primei intreruperi, produsa la 6-4, 0-1 fara break, dar dupa o pauza de zece minute ea s-a vazut dominata de japoneza de 19 ani. Ea a fost foarte puternica, dar cred ca am facut cel mai bun al treilea set din acest an. Nu m-am asteptat sa joace atat de bine pe vant. Ea a lovit mingile destul de tare si s-a adaptat bine, azi. Insa a doua intrerupere, surevnita la 6-4, 2-6, 4-3 cu break, nu a mai incurcat-o: "Am schimbat tot ce am facut inainte. Mi-am spus ca trebuie sa fiu exploziva de la primul punct, chiar daca fac o dubla greseala. Exceptata de la mansa intai, Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro