Prima reactie a Simonei Halep, campioana la Dubai: "Este un turneu mare. Va astept oriunde ma duc. Va iubesc!"

Citeste si Titlul de la Dubai ii readuce Simonei locul 3 mondial, dar si castiguri de peste 7 milioane de dolari Simona Halep a castigat al zecelea titlu din cariera, respectiv al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4).

acum 108 luni (21 Feb 2015)

Simona Halep, cap de serie numarul 1, castigatoare a turneului Premier 5 de la Dubai, a spus ca acest titlu este unul foarte mare pentru ea. Romanca le-a spus fanilor ca ii asteapta peste tot in lume, oriunde s-ar duce. Este un turneu mare pentru mine. Anul trecut am castigat la Doha. - este reactia campioanei de la Dubai, Simona Halep, imediat dupa meci.

Citeste si Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

"Stiam ca ea (n.r. adversara) are un serviciu foarte bun, asa ca mi-am antrenat returul, am crezut in el, am dorit sa castig acest titlu si am facut totul pentru asta. Mi-am pastrat concetratia punct cu punct si am facut tot ce am putut.

Simona a anuntat ca va reveni si la anul, pentru a-si apara titlul, inainte de a primi trofeul. M-am simtit extraordinar aici si ma voi intoarce si la anul.

Citeste si Titlul de la Dubai ii readuce Simonei locul 3 mondial, dar si castiguri de peste 7 milioane de dolari

Simona Halep a castigat al zecelea titlu din cariera, respectiv al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4). ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro