Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Petkovici: "Am dureri, dar nu ma las!"

Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Petkovici:

Simona Halep a castigat o partida de aproape trei ore cu Andrea Petkovici si a trecut peste o cazatura suferita in primul set, care ar fi putut sa ne compromita sansele la victorie. Apoi, Simona Halep, locul 6 WTA, a castigat, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, meciul Andrea Petkovic, locul 30 WTA, dupa doua ore si 50 de minute de joc.

acum 86 luni (16 Apr 2016)

Simona Halep a castigat o partida de aproape trei ore cu Andrea Petkovici si a trecut peste o cazatura suferita in primul set, care ar fi putut sa ne compromita sansele la victorie. Multumesc tuturor pentru ca ati venit si m-ati sustinut asa de bine si de mult, ca am avut nevoie! Nu prea cad in teren, dar astazi cred ca am cazut si de emotii. Ma bucur foarte mult ca am castigat acest meci si sper maine sa fie si mai bine. Talpa mea este un pic cu dureri, dar e normal, a fost o cazatura, mai mult o sperietura si sper sa fiu bine pentru maine. De fapt sigur voi fi si sigur voi juca", a spus Halep, la interviul de pe teren.

Referindu-se la meciul de duminica, Halep a spus ca stie cum sa joace impotriva germanei Angelique Kerber: "Va fi un meci foarte dificil, este o jucatoare buna, a castigat un Grand Slam anul acesta (n.r. E stangace, nu vine mingea usor, dar va trebui sa lupt ca si astazi si sa castig.

Romania si Germania se afla la egalitate, 1-1, dupa meciurile de sambata. In prima partida a intalnirii, Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-2, 6-3, de Angelique Kerber, locul 3 WTA.

Apoi, Simona Halep, locul 6 WTA, a castigat, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, meciul Andrea Petkovic, locul 30 WTA, dupa doua ore si 50 de minute de joc. In primul set, Halep a alunecat si a cazut, avand nevoie de mai multe interventii ale fizioterapetului la glezna stanga, mai ales spre finalul partidei.

Duminica, de la ora 13.00, ar trebui sa aiba loc meciurile Simona Halep - Angelique Kerber si Irina Camelia Begu - Andrea Petkovic, dar sunt posibile schimbari in cele doua echipe, mai ales in ceea ce priveste jucatoarele numarul 2. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro