Prima reactie a lui Dan Voiculescu, dupa ce a aflat ca va scapa de puscarie

Fondatorul postului Antena 3 Dan Voiculescu, a facut, marti dupa-amiaza, primele declaratii, dupa decizia judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti de a-l elibera din inchisoare, dupa ce a efectuat trei ani din sentinta de 10, in dosarul ""ICA". Aflam din gura lui Basescu de ce am pierdut eu trei ani din viata Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), intrand efectiv in inchisoare la data de 8 august 2014.

acum 59 luni (18 Jul 2017)

Fondatorul postului Antena 3 Dan Voiculescu, a facut, marti dupa-amiaza, primele declaratii, dupa decizia judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti de a-l elibera din inchisoare, dupa ce a efectuat trei ani din sentinta de 10, in dosarul ""ICA".

El a vorbit despre starea sa de sanatate, precizand ca va fi operat.

"Vreau pe aceasta cale sa multumesc doamnei doctor, care aprope ca m-a obligat sa vin la spital, ca eu nu voiam, iar dl. Ce am avut eu a fost un fel de pre-infarct, dar pe intestin", a spus Voiculescu.

El a continuat acuzand ca i-au fost "furati trei ani din viata" si sustinand ca a fost condamnat pe nedrept. Despre Rahova pot sa va spun ca, indiferent de vorbe, mie mi-au fost furati trei ani din viata, pe care nu mi-i mai da nimeni, chiar daca intra Basescu la inchisoare, chiar daca va plati toata lumea, mie nu mi-i mai da nimeni. Primul a fost un sentiment de durere a pleoapelor, pentru ca stateam foarte mult cu ochii inchisi. Al doilea sentiment a fost regretul ca 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Cat de mult regreta Camelia Bogdan ca nu a putut sa imi dea 20 de ani. Aflam din gura lui Basescu de ce am pierdut eu trei ani din viata.

In ceaa ce priveste prejudiciul in dosar, el a afirmat: "Nu este niciun prejudiciu acolo, pentru ca decizia va fi demontata de justitia romana". Dan Voiculescu va fi eliberat din puscarie, dupa ce a executat numai o treime din pedeapsa primita in dosarul ICA: Cat de mult regreta Camelia Bogdan ca nu a putut sa imi dea 20 de ani. Aflam din gura lui Basescu de ce am pierdut eu trei ani din viata

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), intrand efectiv in inchisoare la data de 8 august 2014. Gheorghe Mencinicopschi si fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnati la cate opt ani de inchisoare, iar fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis la sapte ani de inchisoa... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro