Prima reactie a AIRBUS in legatura cu AVIONUL PRABUSIT

Prima reactie a AIRBUS in legatura cu AVIONUL PRABUSIT

Airbus confirma cu regret ca un aparat A320, operat de catre compania Egyptair, a disparut in jurul orei 2 :30 am (ora la Cairo, Bucuresti) deasupra Marii Mediterane, se mentioneaza intr-un comunicat al producatorului de aeronave.

acum 52 luni (19 May 2016)

Airbus confirma cu regret ca un aparat A320, operat de catre compania Egyptair, a disparut in jurul orei 2 :30 am (ora la Cairo, Bucuresti) deasupra Marii Mediterane, se mentioneaza intr-un comunicat al producatorului de aeronave. Aeronava implicata, inregistrata SU-GCC avea numarul de serie 2088 si a fost furnizata companiei Egyptair de pe linia de productie in Noiembrie 2003. Avionul, propulsat de motoare IAE, acumulase aproximativ 48.000 de ore de zbor.

Compania mentioneaza ca este gata sa ofere orice asistenta tehnica agentiei franceze de resort - BEA - si autoritatilor responsabile cu investigarea incidentului.

"Suntem preocupati de soarta tuturor celor afectati de incident. Airbus va face publice alte informatii relevante pe masura ce detaliile vor fi confirmate si aprobate pentru publicare de catre autoritati", a mai comunicat Airbus. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro