Prima mare minciuna a primarului PSD

Pentru el si vecinii sai, situatia este cu atat mai trista cu cat in intreg cartierul nu este decat o jumatate de strada asfaltata, de cativa ani: Rapsodiei, pe care locuieste fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Valentin Preda, care are cel putin trei calitati: a fost consilierul personal al lui Radu Mazare, este cercetat de DNA si este, in opinia lui Mazare, un "baiat performant". Ce spune Primaria Am adresat oficial mai multe intrebari Primariei Constanta, pentru a intelege de ce nu s-a asfaltat, mai ales ca lucrarile se efectueaza de catre Confort Urban, societatea primariei, iar vremea a fost excelenta, fara nicio zi de ploaie.

acum 47 luni (16 Aug 2016)

Radu Mazare a promis in mai multe randuri asfaltarea unor strazi din oras, dar nu s-a tinut de cuvant. Urmasul sau, Decebal Fagadau, PSD, care a fost timp de sase ani viceprimar si un an primar interimar, a promis, la randul sau, ca va asfalta strazile din cateva cartiere noi ale municipiului.

A fost data publicitatii chiar si o lista cu 22 de strazi.

Cand a fost intrebat despre data finalizarii lucrarilor, Decebal Fagadau a raspuns: "Orizontul de timp este unul realist, din punctul meu de vedere. Pana de Sfanta Maria sper ca cele 22 de strazi sa fie asfaltate in etapa I. Etapa I inseamna realizarea structurii de strada, adica fundatie, piatra, tasare si asfalt, fara finisare", spunea, public, acesta inainte de campania electorala, la finele lunii martie. Evident, inainte de campanie lucrarile au inceput.

Departe de a fi gata

Am luat la pas mai multe strazi de pe celebra lista, pentru a vedea daca sunt asfaltate, asa cum promitea primarul Decebal Fagadau. Pe unele dintre ele s-a facut fundatia de piatra si s-au montat borduri. De cateva saptamani nu mai misca nimic", a spus un locuitor din cartierul Baba Novac. "A promis si Mazare ca asfalteaza, promite si Fagadau. Cine ne despagubeste?", a declarat revoltat un alt constantean, de data aceasta din cartierul Compozitorilor.

Pentru el si vecinii sai, situatia este cu atat mai trista cu cat in intreg cartierul nu este decat o jumatate de strada asfaltata, de cativa ani: Rapsodiei, pe care locuieste fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Valentin Preda, care are cel putin trei calitati: a fost consilierul personal al lui Radu Mazare, este cercetat de DNA si este, in opinia lui Mazare, un "baiat performant". Caci primarul Decebal Fagadau a spus ca va asfalta tot cartierul in cei patru ani de mandat ai sai.

Ce spune Primaria

Am adresat oficial mai multe intrebari Primariei Constanta, pentru a intelege de ce nu s-a asfaltat, mai ales ca lucr... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro