Prima eliminare de la "Uite cine danseaza!" si prima nota de 10 din concurs: cele mai bune dansuri si clasamentul serii

Prima eliminare de la

Notele juriului: Andreea Marin - 7 Mihai Petre - 6 Gigi Caciuleanu - 6 Florin Calinescu - 7 Alex Velea si Ecaterina Dosan - Quickstep Alex Velea si Ecaterina Dosan au adus pe scena "Uite cine danseaza!" Notele juriului: Andreea Marin - 8 Mihai Petre - 6 Gigi Caciuleanu - 7 Florin Calinescu - 8 Liviu Teodorescu si Marica Derdene - Slowfox Liviu Teodorescu l-a interpretat pe agentul 007 James Bond, iar alaturi de partenera sa, Marica Derdene, au prezentat o scena din celebrul film de actiune. Notele juriului: Andreea Marin - 8 Mihai Petre - 6 Gigi Caciuleanu - 7 Florin Calinescu - 7 Octavian Strunila si Oana Botez - Slowfox Chiar daca sunt o familie, Octavian Strunila si Oana Botez nu s-au inteles perfect la repetitii. Notele juriului: Andreea Marin - 8 Mihai Petre - 7 Gigi Caciuleanu - 8 Florin Calinescu - 7 Joseph Hadad si Georgiana Caita - Disco A spus ca nu a dansat niciodata pana acum, dar a demonstrat ca-i sta bine si in rol de John Travolta.

acum 67 luni (14 Mar 2017)

Momentele pregatite de cele 12 echipe in a doua editie a show-ului "Uite cine danseaza!" La fel ca in primul episod, Oana Zavoranu si Dani Dobre au avut cel mai slab moment atat din perspectiva juriului, cat si a publicului, iar in cele din urma au fost eliminati. Cei doi au obtinut cel mai slab punctaj, respectiv 18 puncte, si chiar daca acesta s-a adunat cu cel din prima editie (20), dar si cu voturile telespectatorilor (ambele contand in proportie de 50%), perechea a fost eliminata din concurs. Va iubesc si va multumesc ca ne-ati dat sansa asta", a spus Oana Zavoranu.

De asemenea, Dana Budeanu si Emil Rengle au fost nevoiti sa abandoneze, dupa ce prima a suferit o accidentare destul de grava si a fost transportata la spital pentru tratament. Pe de alta parte, actorul Marius Manole si Olesea Micula au reusit sa impresioneze juriul, format din Andreea Marin, Gigi Caciuleanu, Mihai Petre si Florin Calinescu, intr-o asemenea masura incat li s-a acordat prima nota de 10 din concurs, venita din partea Andreei Marin. Podiumul a fost completat de Rona Hartner si Andrei Mangra, care au obtinut 33 de puncte cu un paso doble, si de Lili Sandu si Iulian Turcanu, care au fost notati 31 de puncte pentru momentul de slowfox.

In continuare cele mai importante momente ale show-ului si notele juriului. Marius Manole si Olesea Micula - Disco Marius Manole si Olesea Miculea au pregatit o coregrafie inedita pe o melodie din filmul "Last Vegas". Am vazut energie si o forma fizica extraordinara!", a completat Gigi Caciuleanu. Notele juriului: Andreea Marin - 10 Mihai Petre - 8 Gigi Caciuleanu - 9 Florin Calinescu - 8 Vezi toate momentele video aici. Rona Hartner si Andrei Mangra - Paso Doble Cei doi au reusit sa readuca spiritul filmului "The Matrix" pe ringul "Uite cine danseaza!" Notele juriului: Andreea Marin - 9 Mihai Petre - 7 Gigi Caciuleanu - 9 Florin Calinescu - 8 Vezi toate momentele video aici. Lili Sandu si Iulian Turcanu - Slowfox In prima editie "Uite cine dan... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro