Prima editie "Next Star" din sezonul opt a debutat pe primul loc in audiente, la nivel national: cine a fost castigatorul serii

Antena 1, in top La nivel national, "Next Star", in cele trei ore de difuzare, a avut o medie de 1,4 milioane de telespectatori. Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat in minutul de aur de la ora 21.25 aproape 2 milioane de telespectatori din toata tara, inregistrand 11 puncte de rating si 21,2% cota de piata.

acum 66 luni (17 Feb 2017)

Antena 1, in top

La nivel national, "Next Star", in cele trei ore de difuzare, a avut o medie de 1,4 milioane de telespectatori. Kanal D a avut pozitia a doua, cu o medie de 1,3 milioane de persoane, in timp ce Pro TV a fost pe trei, avand pe interval filmul "Abraham Lincoln: Vanator de vampiri". Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat in minutul de aur de la ora 21.25 aproape 2 milioane de telespectatori din toata tara, inregistrand 11 puncte de rating si 21,2% cota de piata.

Kanal D a avut cele mai mari cifre la orase, cu o medie de 687.000 de persoane. Antena 1 a fost pe locul doi cu 655.000 de persoane, in timp ce Pro TV a avut jumatate de milion de telespectatori.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste intre 18 si 49 de ani, Pro TV a dominat, cu o medie de 333.000 de telespectatori. Antena 1 a fost pe locul doi cu 274.000 de telespectatori. Kanal D a fost pe locul trei cu 207.000 de telespectatori. Cine a fost castigatorul serii

Joi, in prima editie a celui de-al optulea sezon "Next Star", opt concurenti au fost jurizati de Alina Eremia, Pepe, CRBL si Dorian Popa. A fost desemnata castigatoare Riana Harsulescu, in varsta de 10 ani, care l-a avut ca mentor pe Dorian Popa.

Concurentii au prezentat numere artistice diverse, de la experimente chimice de laborator la numere de magie, de la demonstratie de speed stacks - o activitate sportiva cu pahare speciale, la muzica gospel sau executata la pian si harpa laser.

Momentul special de deschidere a noului sezon a fost sustinut de cei sapte castigatori "Next Star". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro