Prima-doamna a Bulgariei agita spiritele pe Facebook

Prima-doamna a Bulgariei agita spiritele pe Facebook

Pornind de la mica sa drama, ea i-a indemnat chiar pe membrii comunitatii LGTB sa depuna eforturi mai mari pentru sensibilizarea oamenilor in legatura cu SIDA. Pe de alta parte, le-a recomandat sa o lase mai moale cu plangerile legate de discriminare.

acum 38 luni (24 Jul 2017)

Bulgaria are de la inceputul acestui an un nou presedinte. Este vorba de Rumen Radev, un general-maior ajuns in prima functie in stat cu ajutorul socialistilor. Desislava Radeva tine cu tot dinadinsul sa fie vizibila si foloseste ca instrument in acest sens Facebookul.

Nimic nu-i scapa Desislavei Radeva, numita "Desi" de catre fani si "Generalul" de catre critici. Pe Facebook, ea fie comenteaza actualitatea, fie isi exprima opiniile politice, fie posteaza link-uri catre melodii hard rock, in special din secolul trecut. Pornind de la mica sa drama, ea i-a indemnat chiar pe membrii comunitatii LGTB sa depuna eforturi mai mari pentru sensibilizarea oamenilor in legatura cu SIDA. Pe de alta parte, le-a recomandat sa o lase mai moale cu plangerile legate de discriminare. Daca unii ii saluta curajul de a vorbi deshis, altii ii regreta iesirile, considerandu-le nedemne statutului. Cu toate acestea, Desislva Radeva nu intentioneaza sa renunte la Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro