Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria in fata celei mai bune jucatoare din lume, Serena Williams

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria in fata celei mai bune jucatoare din lume, Serena Williams

Sincera sa fiu abia astept urmatoarea noastra intalnire pentru ca m-a facut sa-mi doresc sa merg acasa sa antrenez, in special pentru ea" Cristian Tudor Popescu: "Este o victorie mare a Simonei care o face sa treaca un alt prag in cariera. Bravo Simona, tocmai ai facut 20 de milioane de romani foarte fericiti si foarte mandri de tine!" Meciul de azi o sa ramana in istorie, dar trebuie sa fie la fel de concentrata si de acum inainte. Ilie Dumitrescu: "Sa poti tine un adversar ca Serena si sa nu-i dai nicio sansa sa intre in joc inseamna sa ai o forta mentala si o mina cum n-am mai vazut! Imi doresc foarte mult ca Halep sa joace cu Sharapova acum, fiindca este momentul sa demonstreze ca este perioada ei acum, ca este cea mai buna.

acum 72 luni (22 Oct 2014)

6-0, 6-2, dupa o ora si patru minute

Simona Halep: "Cel mai mare meci din viata mea. Nu cred ca a fost cea mai buna zi din cariera Serenei, dar si eu am jucat agresiv, am jucat bine, am deschis unghiurile. Evident ca nu avea nimic de pierdut si a dat tot ce are mai bun in fiecare lovitura. Dar ea a luat mingea foarte repede si a jucat foarte, foarte solid.

Simona a evoluat foarte mult, am urmarit multe meciuri ale ei, dupa cum am mai spus nu am mai vazut-o jucand atat de bine. De obicei nu acesta este jocul ei.

Cu siguranta nu sunt suta la suta, dar sunt aici si joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred ca e cel mai bun meci al carierei. Sincera sa fiu abia astept urmatoarea noastra intalnire pentru ca m-a facut sa-mi doresc sa merg acasa sa antrenez, in special pentru ea"

Cristian Tudor Popescu: "Este o victorie mare a Simonei care o face sa treaca un alt prag in cariera. Incepand de astazi, Halep este o alta jucatoare. Victoria este importanta din punct de vedere psihic. Indiferent ca Serena nu a fost in cea mai buna forma, ca Simona a castigat usor, meciul de azi e un prag psihic important. Sunt rarisime cazurile in care o intalnesti pe Serena intr-o forma atat de slaba.

A avut picioarele de plumb, cum se spune.Serena a incercat sa iasa din galeata, a avut cateva reveniri, insa aici s-a vazut cat de puternica este jucatoarea noastra. Nici la 6-0, 5-2 si 40-15 nu eram sigur ca Serena e invinsa.Trebuie acum sa ne pastram luciditatea. Simona nu e inca la nivelul Serenei, dar de acum incolo va juca toate meciurile altfel. "Serviciul ei doi a fost imbunatatit dramatic, nu i-a oferit posibilitatea Serenei de a da retururi decisive. Si serviciul unu a fost bun, a avut doi asi, a fost sigur, lung si aspru. Am vazut un joc extrem de solid de pe linia de fund, o aparare stanga dreapta cauciucata". Bravo Simona, tocmai ai facut 20 de milioane de romani foarte fericiti si foarte m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro