Prima declaratie a lui Johnny Depp dupa anuntul divortului de Amber Heard

Prima declaratie a lui Johnny Depp dupa anuntul divortului de Amber Heard

"Avand in vedere modul in care s-a terminat acest mariaj, dar si pierderea tragica a mamei sale, Johnny nu va raspunde povestilor false, barfelor, dezinformarilor si minciunilor despre viata sa personala. Amber Heard si Johnny Depp s-au cunoscut pe platourile de filmare FOTO AP Cum l-a cucerit Amber Heard pe Johnny Depp Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit in decembrie 2013, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011.

acum 59 luni (27 May 2016)

"Avand in vedere modul in care s-a terminat acest mariaj, dar si pierderea tragica a mamei sale, Johnny nu va raspunde povestilor false, barfelor, dezinformarilor si minciunilor despre viata sa personala. Temperamentul actritei Amber Heard, unul dintre motivele despartirii Amber Heard a depus actele de divort dupa 15 luni de mariaj si la doar doua zile dupa ce mama lui Depp, Betty Sue Palmer, a murit. La randul lui, Johnny Depp, a carui avere este estimata la 400 de milioane de dolari si care detine o insula privata in Bahamas, a solicitat judecatorului sa respinga cererea sotiei sale. In presa straina au circulat diverse motive pentru care relatia celor doi nu a functionat, printre care faptul ca familia actorului nu o accepta pe Heard, dar si din cauza temperamentului teribil al acesteia, aspect pe care l-a si recunoscut in trecut, precizand ca se enerveaza foarte usor. Amber Heard si Johnny Depp s-au cunoscut pe platourile de filmare FOTO AP Cum l-a cucerit Amber Heard pe Johnny Depp Johnny Depp si Amber Heard s-au logodit in decembrie 2013, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" din 2011. Cei doi s-au casatorit la inceputul anului trecut in cadrul unei ceremonii private restranse organizate in resedinta din Los Angeles, urmata de o petrecere pe insula privata a actorului. De asemenea, in ianuarie, cand i-a fost inmanat un trofeu in cadrul Festivalului Palm Springs, actorul i-a multumit sotiei sale in discurs "pentru ca tine pasul cu mine, pentru ca traieste cu toate aceste personaje ale mele, lucru deloc usor. E greu pentru mine, cu siguranta si pentru ea este greu." "Avem o multime de lucruri in comun, dar cel mai mult m-a atras la ea faptul ca este o impatimita a blues-ului. E un cititor vorace, asa cum am fost si eu, este stralucitoare si minunata", o descria Depp pe sotia sa.

Amber Heard: "Singurul lucru care ma sperie este posibilitatea de a-mi pierde libertatea" In vara anului t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro