Prima carte pentru copii scrisa de un nutritionist

Autoarea ne propune sa ne educam copiii sa manance sanatos inca de la varste fragede, si ne arata cum: printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate intr-un format accesibil, plin cu ilustratii colorate, grafice interesante, jocuri si experimente, teste si exercitii usor de pus in practica.

acum 51 luni (12 Jul 2016)

Aceasta va avea parte de o lansare neobisnuita, Curtea Veche Publishing aducand in premiera o lansare de carte live pe Facebook.

Toti cei care vor urmari lansarea in social media vor putea pune intrebari in timp real si afla raspunsuri la cele mai controversate probleme legate de obiceiurile alimentare ale celor mici.

Putem sa ne educam copii sa manance sanatos si gustos in acelasi timp? Autoarea ne propune sa ne educam copiii sa manance sanatos inca de la varste fragede, si ne arata cum: printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate intr-un format accesibil, plin cu ilustratii colorate, grafice interesante, jocuri si experimente, teste si exercitii usor de pus in practica.

Volumul de nutritie pentru copii contine tot ce trebuie sa stim despre mancare, nutrienti, calorii si etichete. Micii cititori pot invata sa devina "detectivi de eticheta", isi pot forma "obiceiuri bune de mancat", vor sti ce inseamna farfuria ideala si vor invata sa aprecieze mancarea prin gustul bun si beneficiile pe care le poate aduce organismului.

Dr. Mihaela Bilic a mai publicat la Editura Curtea Veche si alte carti de nutritie, precum "Traiesc, deci ma abtin", "Sanatatea are gust", "Sanatatea are gust. Ghid pentru slabit" si "Tocanita pentru suflet", volume care indeamna la un stil de viata sanatos. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro