Prim-vicepresedintele PDL Valcea a demisionat si a luat cu el 500 de membri de partid

Romeo Radulescu, prim-vicepresedintele PDL Valcea, si-a dat demisia din Partidul Democrat Liberal, marti seara, impreuna cu 500 de membri. Radulescu sustine ca deja a strans 500 de demisii ale colegilor "cinstiti si corecti" alaturi de care a parasit PDL Valcea.

acum 108 luni (17 Sep 2014)

Romeo Radulescu, prim-vicepresedintele PDL Valcea, si-a dat demisia din Partidul Democrat Liberal, marti seara, impreuna cu 500 de membri.

"Plec cu strangere de inima, este singurul partid in care am activat si pentru care am muncit. Este partidul pe lista caruia am ajuns la inalta demnitate de primar si ulterior de deputat. Sunt multe amintiri care ma leaga de acest partid, dar, din pacate, de trei luni, nu ma mai regasesc aici. Nu putem vorbi despre stat de drept, despre justitie si noi sa promovam infractori", a explicat Radulescu.

Radulescu sustine ca deja a strans 500 de demisii ale colegilor "cinstiti si corecti" alaturi de care a parasit PDL Valcea. Dupa alegerile europarlamentare, intre conducerea organizatiei judetene a PDL si Romeo Radulescu a izbucnit un conflict, care a dus la dizolvarea filialei municipale a PDL Ramnicu Valcea, condusa de actualul deputat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro