Prezenta la vot in Parlamentul European. Cine e romanul care a chiulit cel mai mult

Prezenta la vot in Parlamentul European. Cine e romanul care a chiulit cel mai mult

Preda a luat cuvantul in plenul PE de 88 de ori, a facut un raport, in calitate de raportor la Raportul anual 2014 privind drepturile omului si democratia in lume si politica Uniunii Europene in aceasta privinta, si trei rapoarte, precum si doua recomandari in calitate de raportor alternativ, potrivit datelor de pe site-ul Parlamentului European. Cristian Busoi, cu prezenta de 70,11% la voturile din plenul PE, a facut un raport, in calitate de raportor, pe tema comertului cu produse derivate din foca si doua rapoarte, in calitate de raportor alternativ, despre asigurarea de ingrijiri medicale mai sigure in Europa: imbunatatirea sigurantei pacientilor si combaterea rezistentei la antimicrobiene, respectiv aparatele consumatoare de combustibili gazosi. Social -democratul Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al PE si membru al S&D, cu o prezenta de 87,76% la vot, a facut un raport, in calitate de raportor, despre situatia militara strategica din bazinul Marii Negre in urma anexarii ilegale a Crimeii de catre Rusia, un raport pe teme de securitate si afaceri externe europene, in calitate de raportor alternativ.

acum 88 luni (10 Jan 2016)

Preda a luat cuvantul in plenul PE de 88 de ori, a facut un raport, in calitate de raportor la Raportul anual 2014 privind drepturile omului si democratia in lume si politica Uniunii Europene in aceasta privinta, si trei rapoarte, precum si doua recomandari in calitate de raportor alternativ, potrivit datelor de pe site-ul Parlamentului European.

Cristian Preda a emis trei avize in calitate de raportor pentru aviz, un aviz in calitate de raportor alternativ pentru aviz, a facut 117 propuneri de rezolutie si a formulat trei intrebari parlamentare.

Adina Valean, membra PPE si PNL, a fost prezenta in 2015 la 62,02% la voturile din Parlamentul European, a emis un aviz privind armonizarea anumitor aspecte ale dreptului de autor si drepturilor conexe in societatea informationala, a luat cuvantul in plen de 73 de ori si a adresat cinci intrebari parlamentare. Csaba Sogor a emis un aviz referitor la fondurile structurale si de investitii europene si buna guvernanta economica, a luat cuvantul in plen de 107 ori, a facut 48 de propuneri de rezolutii, cinci declaratii scrise si a adresat zece intrebari parlamentare.

Liberalul Traian Ungureanu, membrul al PPE, a inregistrat in 2015 prezenta la vot de 99,11%, a facut trei rapoarte in calitate de raportor alternativ, un aviz in calitate de raportor pentru aviz si a luat cuvantul in plen de 50 de ori.

De asemenea, Daniel Buda a formulat noua propuneri de rezolutie, doua declaratii scrise, a facut un raport in calitate de raportor alternativ si doua avize in calitate de raportor alternativ pentru aviz.

De asemenea, Nica a luat cuvantul in plen de 20 de ori, a facut trei propuneri de rezolutii, o declaratie scrisa si a adresat sapte intrebari parlamentare.

Diaconu a luat cuvantul de doua ori in plen, a facut un raport despre o abordare integrata a patrimoniului cultural european, in calitate de raportor, si un raport despre filmul european in era digitala,... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro