PREVIEW Telefonul ca un iPhone 6, dar mai rezistent

PREVIEW Telefonul ca un iPhone 6, dar mai rezistent

Telefoanele acestea doua au acelasi ecran de 5,2 inci Full HD, au 3 GB de RAM, au acelasi procesor Snapdragon 801 si Z3 are un acumulator cu o capacitate mai mica.

acum 95 luni (4 Nov 2014)

Ori te uiti la el ca un telefon lansat in septembrie, fara niciun inaintas, adica nu il compari cu alt telefon Sony, ori te uiti cinci luni mai devreme la Sony Xperia Z2. Per total, vorbim de doua telefoane aproape identice la nivelul performantei, care sunt diferentiate de lucruri mult mai discrete. Xperia Z3 e un partener foarte bun pentru un cont de PlayStation.

Telefoanele acestea doua au acelasi ecran de 5,2 inci Full HD, au 3 GB de RAM, au acelasi procesor Snapdragon 801 si Z3 are un acumulator cu o capacitate mai mica. Cu toate acestea, testele de autonomie arata un telefon cu o autonomie destul de mare.

Camera foto are 20,7 megapixeli si se comporta destul de bine noaptea, plus ca are optiuni foarte interesante, iar sistemul de operare e Android 4.4.4 KitKat.

Sony a reusit sa faca un telefon extraordinar inca o data, desi nu este nici macar un facelift al variantei din aprilie. Sony a reusit sa adauge 500 de lei la un telefon aproape identic.

In rest, Sony Xperia Z2 costa in acest moment 2.200 de lei cu tot cu o bratara Sony Smartband.

PS - E din alta galaxie, ca sa-mi explic si titlul, pentru ca e cu Android si nu cred ca ar trebui sac comparam doua ecosisteme diferite, care se comporta in moduri distincte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro