Preturi mai mici pentru concedii de toamna la munte. Cele mai interesante oferte de pe Valea Prahovei si din Brasov

Preturi mai mici pentru concedii de toamna la munte. Cele mai interesante oferte de pe Valea Prahovei si din Brasov

La un hotel de trei stele din "Perla Carpatilor", oferta "stai patru nopti si platesti trei" costa 509 lei de persoana si include, pe langa cazarea in camera dubla, mic dejun bufet si masa in cont in valoare de 180 de lei, plus acces gratuit la piscina si sala de fitness. In Azuga de exemplu, preturile variaza intre 50 de lei pentru o camera dubla matrimoniala pe noapte, la o vila de doua margarete, si in jur de 150 de lei la o pensiune de patru stele asezata intr-un peisaj de vis la 1100 de metri altitudine. Preturile, la o pensiune de doua margarete pleaca de la 60 de lei pe noapte camera dubla si poate ajunge la cel mult 140 de lei pentru o camera matrimoniala cu mic dejun inclus la o pensiune de trei margarete.

acum 79 luni (30 Aug 2016)

Turistii care nu si-au luat inca concediu sau mai au cateva zile de odihna se pot orienta, la inceput de toamna, catre un pachet la munte.

Patru nopti la pret de trei la Sinaia

Daca pe timp de vara sau iarna, in plin sezon, considerati ca Sinaia este prea scumpa pentru cateva zile de relaxare, acum este cel mai bun moment sa profitati de oferte. La un hotel de trei stele din "Perla Carpatilor", oferta "stai patru nopti si platesti trei" costa 509 lei de persoana si include, pe langa cazarea in camera dubla, mic dejun bufet si masa in cont in valoare de 180 de lei, plus acces gratuit la piscina si sala de fitness.

Oferta de toamna de la un hotel de patru stele din Sinaia poate fi achizitionata si combinata de turisti in functie de preferinte. Astfel, la orice pachet de minimum doua nopti de cazare, inca una este gratuita si se poate opta atat pentru oferta cu mic dejun, cat si pentru cea cu demipensiune.

Sinaia, o destinatie perfecta de toamna FOTO Dana Mihai

Un concediu la Sinaia nu ar fi complet fara cateva plimbari pe traseele usoare din jurul statiunii, dar si o vizita la Castelul Peles, fosta resedinta de vara a familiei regale romane. Pretul pentru vizitarea expozitiei de baza, adica un tur de 45 de minute al parterului, costa 20 de lei, pret intreg si 10 lei, pret redus pentru pensionari, respectiv 5 lei pentru elevi si studenti. Din 14 septembrie, castelul va functiona dupa programul de iarna, ceea ce inseamna ca lunea si martea este inchis, o zi in plus fata de orarul de vara.

Azuga si Busteni, cele mai ieftine variante

Turistii care vor sa incerce si alte destinatii de pe Valea Prahovei sau sunt in cautarea unor pachete mai ieftine se pot orienta catre Azuga sau Busteni.

In Azuga de exemplu, preturile variaza intre 50 de lei pentru o camera dubla matrimoniala pe noapte, la o ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro