Prestatia Cristinei Guseth. "De ce ati votat-o, domnilor parlamentari?"

> Cand vii dupa o echipa guvernamentala ce a facut presiuni uriase asupra sistemului judiciar trebuie sa stii carte si nu sa ajungi in penibila situatie de a primi lectii de la Eugen Nicolicea si de la Serban Nicolae. Nu i se putea cere doamnei Guseth sa intre in proceduri juridice, pentru ca nu asta e sarcina unui ministru al justitiei, dar i se putea cere doamnei sa explice lucrurile pe care domnia sa le-a propus.

acum 99 luni (17 Nov 2015)

>

Cand vii dupa o echipa guvernamentala ce a facut presiuni uriase asupra sistemului judiciar trebuie sa stii carte si nu sa ajungi in penibila situatie de a primi lectii de la Eugen Nicolicea si de la Serban Nicolae.

Dar nu asupra prestatiei lamentabile a doamnei Guseth vreau sa ma opresc, ci asupra prestatiei Comisiei Juridice. Domnilor parlamentari, am avut cu totii in fata o persoana care ne-a dovedit ca nu este pregatita sa ocupe postul pentru care a fost propusa. Stiu ca pentru a fi un bun ministru al transporturilor nu este necesar sa stii pe de rost componenta unei locomotive, dar trebuie sa stii elemente de legislatie ce permit gestionarea ei in domeniul pe care urmeaza il administrezi. Nu i se putea cere doamnei Guseth sa intre in proceduri juridice, pentru ca nu asta e sarcina unui ministru al justitiei, dar i se putea cere doamnei sa explice lucrurile pe care domnia sa le-a propus. De ce nu ati repins-o, cerand Premierului desemmnat o alta propunere?

Acum , pentru ca ati avut interesul sa aratati detaliat cum decurge o audiere, ati facut-o, pentru a arata ca profesionistii sunt tot la partide, ca acest guvern asteptat sa repare tot ce ati avariat este unul neprofesionist. Dorind sa ne aratati ca din afara partidelor nu pot veni profesionisti, ati aratat, de fapt, sistemul pe care il patronati, sistemul care sunteti dumneavoastra, de fapt. Nu ati iesit mai putin sifonati decat doamna pe care ati votat-o. Ati oferit inca o dovada a ceea ce Piata a inceput sa respinga. Cu votarea doamnei Guseth nu v-ati spalat, ci ati aratat inca o data cum functioneaza sistemul vostru, ati mai oferit Pietei inca un motiv sa va deteste. Trebuia ca doamna Guseth sa nu treaca de votul vostru si trebuie ca nici domniile voastre sa nu mai treceti de niciun vot. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro