Presedintia vrea sistem de irigatii pentru curtea Cotroceniului. Cat costa

Presedintia vrea sistem de irigatii pentru curtea Cotroceniului. Cat costa

Administratia Prezidentiala a lansat o cerere de oferta pentru lucrari de executie a unui sistem de irigatie a vegetatiei din Parcul Palatului Cotroceni. Valoarea aferenta cheltuielilor pentru diverse si neprevazute va acoperi, dupa caz, cheltuieli cu lucrari care pot fi incidente pe parcursul derularii contractului, cheltuieli rezultate in urma modificarilor de solutii tehnice, cheltuieli suplimentare de lucrari, utilaje sau dotari ce se impun pe parcursul derularii investitiei, precum si cheltuielile de conservare pe parcursul intreruperii executiei din cauze independente de autoritatea contractanta, se arata in documentul Presedintiei.

acum 95 luni (17 Mar 2016)

Administratia Prezidentiala a lansat o cerere de oferta pentru lucrari de executie a unui sistem de irigatie a vegetatiei din Parcul Palatului Cotroceni.

"Valoarea estimata a contractului este de 2396638.83 lei fara tva, compusa din: 2256322.69 lei fara tva - Cheltuieli pentru investitia de baza, 27500 lei fara tva - Organizare de santier, 112816.13 lei fara tva - Cheltuieli diverse si neprevazute (5% aplicat conform HG 28/2008).

Valoarea aferenta cheltuielilor pentru diverse si neprevazute va acoperi, dupa caz, cheltuieli cu lucrari care pot fi incidente pe parcursul derularii contractului, cheltuieli rezultate in urma modificarilor de solutii tehnice, cheltuieli suplimentare de lucrari, utilaje sau dotari ce se impun pe parcursul derularii investitiei, precum si cheltuielile de conservare pe parcursul intreruperii executiei din cauze independente de autoritatea contractanta, se arata in documentul Presedintiei.

"Ofertantii vor face dovada executarii, in ultimii 5 ani, a unor lucrari de natura si complexitate similara/comparabila cu lucrarile care fac obiectul prezentei proceduri, conforme cu normele profesionale in domeniu, in valoare/valoare cumulata de minimum 2.000.000,00 lei, exclusiv TVA, la nivelul a cel putin 1 contract, maximum 2 contracte", se mai mentioneaza in cererea Administratiei Prezidentiale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro