Presedintele Trump a lansat un nou atac la adresa unei moderatoare: "Proasta ca piatra"

Presedintele Trump a lansat un nou atac la adresa unei moderatoare:

"Nebunul de Joe Scarborough si proasta aia ca piatra de Mika nu sunt oameni rai, dar emisiunea lro cu ratinguri proaste este dominata de sefii de la NBC. Pentru aceia norocosi, care au ratat joi criza de furie din Aripa Vestica, presedintele si-a continuat tabietul de a-si bate joc de emisiune, desi sustine ca nu s-a uitat niciodata la Morning Joe", se arata intr-un material redactat de moderatorii matinalului de pe MSNBC.

acum 65 luni (1 Jul 2017)

"Nebunul de Joe Scarborough si proasta aia ca piatra de Mika nu sunt oameni rai, dar emisiunea lro cu ratinguri proaste este dominata de sefii de la NBC.

Cei doi moderatori au dezmintit in urma cu o zi declaratiile presedintelui american, care a sustinut ca cei doi au vrut sa petreaca timp alaturi de el la Mar-a-Lago. In schimb, jurnalistii l-au acuzat pe miliardar ca a dezvoltat o "obsesie nesanatoasa" pentru ei si pentru emisiunea Joe Morning de pe MSNBC. Initial, Trump a lansat un atac surprinzator la adresa presupusei operatii estetice a unei moderatoare, sustinand ca Mika Brzezinski de la MSNBC "sangera oribil din cauza unui lifting facial" in timpului vizitei sale la statiunea luxoasa Mar-a-Lago. De asemenea, presedintele american a tinut sa-l atace si pe co-prezentatorul matinalului Morning Joe, Joe Scarborough. De asemenea, presedintele a sustinut ca "nebuna Mika cu un IQ mic" si "psihopatul Joe" au insistat sa-l viziteze in perioada Anului Nou la Mar-a-Lago. Initial, Brzezinski a raspuns cu un atac personal, postand o reclama de pe o cutie de cereale si sugerand ca miliardarul american are maini mici, o gluma adeseori exploatata de show-urile de comedie din SUA. "Suntem amandoi siguri ca acesta nu este capabil din punct de vedere psihic pentru a urmari in continuare emisiunea noastra. Pentru aceia norocosi, care au ratat joi criza de furie din Aripa Vestica, presedintele si-a continuat tabietul de a-si bate joc de emisiune, desi sustine ca nu s-a uitat niciodata la Morning Joe", se arata intr-un material redactat de moderatorii matinalului de pe MSNBC. Desi moderatorii au lansat mai multe comentarii dispretuitoare la adresa presedintelui, multi cred ca atacul personal al miliardarului republican a trecut peste o limita si este inacceptabil pentru Casa Alba. Scarborough si Brzezinski au dezmintit ca au petrecut trei nopti la statiunea luxoasa Mar-a-Lago sau ca au insistat sa petreaca timp alaturi de Donald Trump. In schimb, moderatorii emisiunii au pre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro