Presedintele SUA devine tot mai razboinic. Dupa Coreea de Nord, Donald Trump ameninta si Venezuela cu "o optiune militara"

Nerecunoscut de opozitie si de tarile occidentale, acest for adunare l-a confirmat in unanimitate in functia de presedinte.

acum 44 luni (12 Aug 2017)

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri presei ca "avem multe optiuni privind Venezuela, inclusiv o posibila optiune militara daca este necesar", informeaza Reuters. Reuters reaminteste ca in ultimele patru luni de proteste si-au pierdut viata peste 120 de venezueleni, transmite Agerpres.

Departamentul american al Apararii a facut insa cunoscut, printr-un purtator de cuvant, ca nu a primit de la Casa Alba niciun ordin privind Venezuela. "Daca el este atat de interesat de Venezuela, eu sunt aici, eu sunt seful a ceea ce-l intereseaza", a subliniat Maduro, intr-un discurs in fata noii adunari constituante.

Nerecunoscut de opozitie si de tarile occidentale, acest for adunare l-a confirmat in unanimitate in functia de presedinte. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro