Presedintele Siveco, Irina Socol, RAMANE IN AREST

Presedintele Siveco, Irina Socol, RAMANE IN AREST

In referatul cu propunerea de arestare preventiva, procurorii au aratat ca Irina Socol este cea care a pus bazele mecanismului evazionist in care a angrenat firma pe care a infiintat-o, dupa atragerea mai multor complici, vizati si ei de ancheta procurorilor, care au recunoscut faptele si au prezentat pe larg modul in care acestea au fost comise.

acum 117 luni (18 Sep 2014)

Decizia de joi este definitiva, aceeasi masura preventiva fiind dispusa de instanta si pentru Aurora Ecaterina Crusti, presedintele comercial adjunct al Siveco Romania, potrivit mediafax.ro.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 9 septembrie, arestarea celor doua, in urma propunerii venite din partea procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, care instrumenteaza acest dosar.

In referatul cu propunerea de arestare preventiva, procurorii au aratat ca Irina Socol este cea care a pus bazele mecanismului evazionist in care a angrenat firma pe care a infiintat-o, dupa atragerea mai multor complici, vizati si ei de ancheta procurorilor, care au recunoscut faptele si au prezentat pe larg modul in care acestea au fost comise. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro