Presedintele PSD Liviu Dragnea, despre negocierile pentru Guvern, de la ora 20.00

Adevarul.ro va transmite livetext declaratiile presedintelui PSD: UPDATE Liviu Dragnea: Acest nivel de incredere, acest numar de mandate, datorita votului de duminica, ne obliga sa abordam cu responsabilitate guvernarea. Dragnea se gandeste sa numeasca un om de incredere, insa nu stie pe cine sa sustina pentru a prelua functia de premier, astfel incat sa nu ii ameninte functia de presedinte al PSD, dar sa si controleze, din umbra, Guvernul.

acum 43 luni (15 Dec 2016)

Adevarul.ro va transmite livetext declaratiile presedintelui PSD:

UPDATE Liviu Dragnea: Acest nivel de incredere, acest numar de mandate, datorita votului de duminica, ne obliga sa abordam cu responsabilitate guvernarea. PSD isi reafirma deschdierea de a dialoga si colabora cu presedintele Iohannis.

Cei care vor sa ignore votul democratic si liber din 11 decembrie nu numai ca gresesc, dar incalca vointa cetatenilor care au votat duminica. Dupa ce am luat act de victoria PSD, am dat dispozie colegilor mei sa redacteze programul de guvernare asa cum va fi depus la Parlament si care va fi inaintata de candidatul pe care PSD il va propune. Am prezentat si schita proiectului de buget propus de PSD.

Dragnea, doua zile de pauza

De doua zile, Liviu Dragnea este disparut si nu mai raspunde nici macar apropiatilor la telefon. Dragnea a afisat atunci o imagine de lider care a scos cel mai rusinos scor din istoria partidului, nicidecum unul care a batut orice asteptari, inclusiv pe ale social-democratilor.

In Kiseleff, este o atmosfera, mai degraba, de priveghi, nicidecum una de sarbatoare. Social-democratii se intreaba ce s-a intamplat cu presedintele lor revolutionar de duminica seara, care se autopropunea premier, si cel pe care l-au vazut marti, un Liviu Dragnea nervos si rezervat.

PSD nu a participat la prima runda de negocieri cu presedintele Klaus Iohannis, care a spus ca nu va renunta la criteriile sale de integritate, potrivit carora nu va desemna un premier urmarit penal sau condamnat penal. Practic, Liviu Dragnea se afla in situatia in care, desi are meritul de a duce PSD la cel mai bun scor din istoria sa, sa nu poata fi premier. Dragnea se gandeste sa numeasca un om de incredere, insa nu stie pe cine sa sustina pentru a prelua functia de premier, astfel incat sa nu ii ameninte functia de presedinte al PSD, dar sa si control... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro