Presedintele PNL, Ludovic Orban: Autonomia pe criterii etnice este inacceptabila. Sunt lucruri care nu pot fi negociate

Sunt lucruri care nu pot fi negociate si faptul ca clanul Dragnea a ajuns sa negocieze si sa accepte asa ceva, mie mi-a aratat ca (...) sunt in stare de orice, sunt in stare sa renunte la orice interes al romanilor, sunt in stare sa tradeze orice fel de interes numai ca sa ramana la putere", a afirmat Orban, la B1 TV.

acum 77 luni (21 Jun 2017)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la postul de televiziune B1 TV, cu referire la discutiile dintre UDMR si PSD-ALDE, ca sunt lucruri care nu pot fi negociate, iar autonomia pe criterii etnice este "inacceptabila". Nu am facut in nici un caz astfel de negocieri si, mai ales, nu am fi facut astfel de negocieri in astfel de momente. Sunt lucruri care nu pot fi negociate si faptul ca clanul Dragnea a ajuns sa negocieze si sa accepte asa ceva, mie mi-a aratat ca (...) sunt in stare de orice, sunt in stare sa renunte la orice interes al romanilor, sunt in stare sa tradeze orice fel de interes numai ca sa ramana la putere", a afirmat Orban, la B1 TV.

Liderul liberal a punctat faptul ca i-a cerut "demisia de constiinta" premierului Grindeanu, pentru a impiedica "trocul" pe care PSD ar fi urmat sa il faca cu UDMR, astfel incat legile ce urmau a fi adoptate sa nu devina "drepturi consfintite".

"I-am cerut demisia de constiinta azi dimineata, cand trocul mizerabil facut de Dragnea, disperat sa mai adune voturi cu cei de la UDMR, urma sa se infaptuiasca in dezbateri parlamentare. Iar demisia de constiinta (...) i-am cerut-o pentru a rupe lanturile care ii leaga pe parlamentarii PSD de angajamentul liderului de partid si pentru a impiedica sa ajunga fapt aceste legi. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro