Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan

Citeste si: Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului, Palatul Victoria, MAI si MAE isi sting luminile de "Ora Pamantului" Administratia Prezidentiala, Guvernul, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Afacerilor Interne au anuntat ca se alatura unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate protectiei mediului, "Earth Hour - Ora Pamantului", care pledeaza pentru un mediu inconjurator sanatos si pentru valorificarea eficienta a resurselor existente.

acum 67 luni (29 Mar 2015)

Erdogan va fi insotit si de ministrul sau de Externe, Mevlut Cavusoglu, acesta din urma avand si o intrevedere cu ministrul roman Bogdan Aurescu.

Recent, Turcia a acordat Ucrainei un imprumut de 50 de milioane de dolari si a cerut respectarea drepturilor tatarilor din Crimeea, insa a evitat sa critice Federatia Rusa.

Intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de presedintele ucrainean Petro Porosenko, Erdogan a aratat ca Turcia ii va oferi Ucrainei si un ajutor umanitar de 10 milioane de euro.

Tot in luna martie a acestui an, Erdogan si Putin au avut o convorbire telefonica pe tema situatiei din Ucraina, dar pe tema afacerilor din domeniul energetic, in contextul in care Gazprom a anuntat in luna ianuarie ca planuieste sa construiasca o conducta submarina de-a lungul granitei dintre Turcia si Grecia, un proiect cunoscut sub numele "Turkish Stream", prin care se urmareste alimentarea cu gaze a Europei prin Ucraina.

Citeste si:

Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului, Palatul Victoria, MAI si MAE isi sting luminile de "Ora Pamantului"

Administratia Prezidentiala, Guvernul, Camera Deputatilor, Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Afacerilor Interne au anuntat ca se alatura unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate protectiei mediului, "Earth Hour - Ora Pamantului", care pledeaza pentru un mediu inconjurator sanatos si pentru valorificarea eficienta a resurselor existente. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro