Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu, unde s-a fotografiat cu turistii

Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Sureanu, unde s-a fotografiat cu turistii

Cei aproape 1.000 de protestatari au scandat timp de peste doua ore in fata Prefecturii Alba lozinci la adresa lui Klaus Iohannis printre care si una cu referire la excursia de relaxare pe care acesta a facut-o la schi: "Iohannis schiaza, Alba protesteaza!".

acum 70 luni (10 Feb 2017)

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat pe partiile din Muntii Sureanu, vineri, dupa ora 14,00, si a stat in zona cateva ore in care a schiat, dar s-a si oprit din cand in cand pentru a se fotografia cu turistii.

Prezenta sefului statului in plina zi de lucru la schi a fost semnalata si de oamenii care au protestat la Alba Iulia cerandu-i demisia. Cei aproape 1.000 de protestatari au scandat timp de peste doua ore in fata Prefecturii Alba lozinci la adresa lui Klaus Iohannis printre care si una cu referire la excursia de relaxare pe care acesta a facut-o la schi: "Iohannis schiaza, Alba protesteaza!".

Domeniul Schiabil Sureanu are noua partii de schi si se afla la o altitudine de peste 2.000 de metri, in Muntii Sureanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro