Presedintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la Sibiu

Mesaj de Craciun De altfel, in mesajul de Craciun adresat romanilor, presedintele a declarat ca "romanii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie si frig, ca sa ma voteze au facut acest lucru si cu gandul la copiii lor.

acum 93 luni (25 Dec 2014)

Dupa o slujba care a tinut aproximativ o ora, presedintele Klaus Iohannis a plecat de la biserica. Insotit de Carmen Iohannis, ei au fost aplaudati de cateva zeci de sibieni, relateaza Digi24.ro. Ieri, presedintele a facut o surpriza unei adolescente a carei mama lucreaza in strainatate de ani de zile. Mesaj de Craciun De altfel, in mesajul de Craciun adresat romanilor, presedintele a declarat ca "romanii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie si frig, ca sa ma voteze au facut acest lucru si cu gandul la copiii lor. Au sperat ca vor avea in sfarsit o sansa sa se intoarca in tara si sa traiasca o viata de familie linistita. Se simte omul oamenilor"

La Sibiu, apropiatii noului presedinte al Romaniei au sarbatorit discret, in schimb mii de tineri au iesit sa-i aplaude victoria in strada. Si fostii colegi si profesori de la Cluj sunt astazi fericiti, dupa o campanie electorala cu un rezultat absolut surprinzator.

Cine este Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei

Noul presedinte al Romaniei a fost un elev si un student cu rezultate foarte bune, un inspector scolar extrem de exigent si un primar ales cu majoritati covarsitoare patru mandate la rand. Dincolo de viata publica, Iohannis este un pasionat al gradinaritului si al "mesteritului" prin gospodarie si un familist convins.

VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din Romania: Este o sansa pe care sunt convins ca o s-o valideze Klaus Iohannis

Bucurie fara margini la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, formatiune condusa de Klaus Iohannis pana in 2013, dupa ce primele exit-poll-uri il dau invigator pe candidatul ACL. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro