Presedintele Klaus Iohannis a fost externat de la Spitalul Militar

Presedintele Klaus Iohannis a fost externat de la Spitalul Militar

"A fost 18.000 de euro costul operatiei, din care vreo 12.000 au revenit medicului, operatie de o ora si jumatate, probabil destul de grea, dar cat timp o sa tinem medicii cu 2.000 de lei salariu si ei stiu valoarea muncii lor, vor incerca sa obtina mai mult.

acum 52 luni (27 Apr 2016)

Concret, seful statului a fost operat pentru trei diagnostice puse de medici, respectiv impingement (conflict) subacromial drept, bursita subacromiala dreapta, respectiv leziune de tendon supraspinos.

Interventia, facuta de acelasi doctor care l-a operat pe Victor Ponta

Potrivit unor surse medicale, presedintele Klaus Iohannis a fost operat de seful sectiei Ortopedie de la Spitalul Militar Central, doctorul Ionut Codorean. Starea de sanatate a Presedintelui Romaniei este foarte buna, fiind apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei", arata Administratia Prezidentiala.

La scurt timp dupa anuntul Presedintiei, seful statului a postat si un mesaj pe Facebook: "Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila".

Precedentul Basescu

In 2006, presedintele de atunci, Traian Basescu, a fost operat de hernie de disc la Spitalul Universitar din Viena, unul dintre cele mai mari unitati medicale din Europa. "A fost 18.000 de euro costul operatiei, din care vreo 12.000 au revenit medicului, operatie de o ora si jumatate, probabil destul de grea, dar cat timp o sa tinem medicii cu 2.000 de lei salariu si ei stiu valoarea muncii lor, vor incerca sa obtina mai mult. Solutia corecta, care il facea bun sa lucreze si in spitalul de stat si in spitalul privat si la cabinetul lui privat, era contractul", a spus Traian Basescu, in urma cu doi ani, intr-un interviu pentru EVZ. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro