Presedintele Iohannis a semnat decretele pentru numirea consilierilor prezidentiali. Cine a ramas pe lista

Redam comunicatul integral publicat de Presedintie: Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, a semnat luni, 22 decembrie a.c., urmatoarele decrete: o Decret pentru numirea domnului Sorin-Dan Mihalache in functia de consilier prezidential; Istoricul Andrei Muraru, fost director al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria exilului Romanesc (ICCMER) este omul care s-a ocupat de strategia de campanie a lui Iohannis, din pozitia de consilier personal.

acum 112 luni (22 Dec 2014)

Potrivit comunicatului publicat de Administratia Prezidentiala, pe lista figureaza Dan Mihalache, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Tatiana Niculescu-Bran si George Scutaru.

Redam comunicatul integral publicat de Presedintie:

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, a semnat luni, 22 decembrie a.c., urmatoarele decrete:

o Decret pentru numirea domnului Sorin-Dan Mihalache in functia de consilier prezidential;

o Decret pentru numirea domnului Cosmin-Stefan Marinescu in functia de consilier prezidential;

o Decret pentru numirea domnului Adrian-George Scutaru in functia de consilier prezidential pentru securitate nationala.

Istoricul Andrei Muraru, fost director al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria exilului Romanesc (ICCMER) este omul care s-a ocupat de strategia de campanie a lui Iohannis, din pozitia de consilier personal.

Cosmin Marinescu va fi cel care va prelua atributiile economice de la Bogdan Dragoi, omul care s-a ocupat de problemele economice in Administratia Basescu.

Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis.

George Scutaru a fost jurnalist al agentiei Mediafax din 1993 pana in 1998, cand a devenit consilier al presedintelui ApR, Teodor Melescanu, formatiune politica la care si-a depus si adeziunea. In 2001 Scutaru devine membru al PNL, in urma fuziunii cu ApR, si obtine in 2002 functia de presedinte al Biroului Politic Teritorial PNL Buzau. Lista consilierilor prezidentiali

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, isi va numi luni in functie toti consilierii prezidentiali, dintre care fac parte fosti colegi de partid, dar si oameni din mediul universitar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro