Presedintele FRANTEI, reactie NEMAIVAZUTA dupa votul Brexit: "Franta nu va accepta acest lucru". Ce are de gand Francois Hollande

Presedintele FRANTEI, reactie NEMAIVAZUTA dupa votul Brexit:

Aceasta trebuie sa arate, in aceste circumstante, soliditatea si forta sa, oferind raspunsurile necesare pentru a limita riscurile economice si financiare provocate de iesirea Marii Britanii (din UE - n.r.).

acum 52 luni (24 Jun 2016)

Aceasta trebuie sa arate, in aceste circumstante, soliditatea si forta sa, oferind raspunsurile necesare pentru a limita riscurile economice si financiare provocate de iesirea Marii Britanii (din UE - n.r.). Decizia britanica necesita si sa luam la cunostinta cu luciditate lipsurile din functionarea Europei si pierderea increderii populatiei in proiectul pe care il reprezinta. Intotdeauna este nevoie de mai putin timp pentru a desface decat pentru a face, pentru a distruge decat pentru a construi.

De altfel, executivul de la Paris a avut o reactie destul de dura, vineri.

Daca alegi sa pleci, vor fi consecinte. Sa pleci inseamna sa pleci. E mai simplu sa demolezi lucruri decat sa le construiesti. Presedintele va cauta propuneri pentru a construi", a declarat purtatorul de cuvant al guvernului francez, Stephane Le Foll. Citeste si:

+MAREA BRITANIE IESE DIN UNIUNEA EUROPEANA!

+ZIUA in care se DECIDE VIITORUL EUROPEI si al ROMANILOR care muncesc in ANGLIA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro