PRESEDINTELE devine tot mai JUCATOR. Klaus Iohannis a plecat in Afganistan. Presedintele VIZITEAZA MILITARII romani din teatrul de operatiuni. Seful statului este insotit si de PRIMA DOAMNA Carmen Iohannis

PRESEDINTELE devine tot mai JUCATOR. Klaus Iohannis a plecat in Afganistan. Presedintele VIZITEAZA MILITARII romani din teatrul de operatiuni. Seful statului este insotit si de PRIMA DOAMNA Carmen Iohannis

Televiziunile de stiri au informat duminica, la ora 14.00, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se afla in Afganistan, alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis. EVZ a scris, dupa conferinta de presa in care Iohannis a anuntat implicarea activa in teme importante ale momentului: Iohannis se metamorfozeaza in presedinte jucator Seful statului a devenit tot mai activ, dupa ce a coborat in sondaje, iar expresia sa "urmaresc cu atentie si preocupare" a devenit tinta ironiilor Dupa ce, in aceasta saptamana, a intervenit verbal de mai multe ori in activitatea Guvernului, ieri, seful statului a anuntat ca i-a pus pe sefa DNA, Codruta Kovesi, si pe directorul SIE, Mihai Razvan Ungureanu, sa se impace.

acum 96 luni (2 May 2016)

Televiziunile de stiri au informat duminica, la ora 14.00, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se afla in Afganistan, alaturi de prima doamna, Carmen Iohannis.

"Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se afla astazi (duminica - n.r.), impreuna cu Carmen Iohannis, in teatrul de operatii din Afganistan, unde se intalneste cu militarii romani aflati in misiune in aceasta tara", a informeaza Administratia Prezidentiala, citata de televiziunile de stiri.

Deplasarea este una iesita din tiparul de pana acum al lui Klaus Iohannis care a obisnuit publicul cu mici concedii luate des si mai ales cu prilejul unor sarbatori importante. Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a parut ca a schimbat macazul comunicarii publice si ca e decis sa se transforme intr-un presedinte mult mai prezent in dezbaterea publica.

EVZ a scris, dupa conferinta de presa in care Iohannis a anuntat implicarea activa in teme importante ale momentului: Iohannis se metamorfozeaza in presedinte jucator Seful statului a devenit tot mai activ, dupa ce a coborat in sondaje, iar expresia sa "urmaresc cu atentie si preocupare" a devenit tinta ironiilor Dupa ce, in aceasta saptamana, a intervenit verbal de mai multe ori in activitatea Guvernului, ieri, seful statului a anuntat ca i-a pus pe sefa DNA, Codruta Kovesi, si pe directorul SIE, Mihai Razvan Ungureanu, sa se impace.

+MAGAZINE deschise in a doua zi de

+TRAGEDIE CUMPLITA in noaptea de INVIERE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro