Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat de DNA Alba, in dosarul de abuz in serviciu

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat de DNA Alba, in dosarul de abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la sediul Consiliului Judetean Hunedoara, la locuinta acestuia si la domiciliul vicepresedintelui CJ Hunedoara, Tiberiu Balint.

acum 114 luni (3 Dec 2014)

UPDATE 20.30 Avocatul Radu Chirita, care il apara pe presedintele Mircea Molot a respins acuzatiile procurorilor. In acea sedinta s-au alocat bani pentru 40 de primarii si nu Mircea Molot a dat banii singur, ci intreg Consiliul Judetean. In ceea ce priveste documentul *strict secret* despre care se spune ca a fost gasit la Mircea Molot, nici eu si nici clientul meu nu stim nimic despre el.

UPDATE 19.50 Pe langa cele trei persoane retinute anterior, in arestul IPJ Alba au mai ajuns si doi oameni de afaceri. Cei cinci inculpati vor fi prezentati joi, 4 decembrie, la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventiva.

UPDATE 17.55 Mircea Molot (PNL), seful Consiliului Judetean Hunedoara, a fost retinut pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA Alba.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la sediul Consiliului Judetean Hunedoara, la locuinta acestuia si la domiciliul vicepresedintelui CJ Hunedoara, Tiberiu Balint. Mircea Molot este suspectat acum ca ar fi conditionat alocarea de fonduri catre un sat din Hunedoara de modul in care locuitorii voteaza la alegerile prezidentiale. La sediul DNA a fost adus si vicepresedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro