Presedintele Asociatiei Editorilor, despre cartile lui Nastase si Voiculescu lansate la Gaudeamus: Fiecare editor face ce vrea

In legatura cu demisia Lidiei Bodea, directorul general Humanitas, din conducerea Asociatiei Editorilor din Romania in semn de protest fata de lansarea de vineri, la Gaudeamus, a cartii lui Dan Voiculescu, Grigore Arsene a spus ca demisia acesteia va fi efectiva dupa Adunarea Generala de la inceputul anului viitor, daca si-o mentine.

acum 78 luni (25 Nov 2017)

"Fiecare editor face ce vrea, atat timp cat face la el acasa. Deci noi nu suntem pusi acolo ca sa impunem un punct de vedere membrilor, ci dimpotriva, sa servim aspiratiile membrilor, sa gasim intersectia intereselor si sa promovam", a spus Grigore Arsene, pentru News.ro.

In privinta unei eventuale sanctionari a editurii RAO pentru editarea celor doua carti, Grigore Arsene a spus ca va putea fi facuta sau nu, in urma unei Adunari Generale care va avea loc, probabil, in februarie sau martie. Va fi o Adunare Generala obisnuita, o sa va informam, probabil in februarie - martie", a spus presedintele AER.

In legatura cu demisia Lidiei Bodea, directorul general Humanitas, din conducerea Asociatiei Editorilor din Romania in semn de protest fata de lansarea de vineri, la Gaudeamus, a cartii lui Dan Voiculescu, Grigore Arsene a spus ca demisia acesteia va fi efectiva dupa Adunarea Generala de la inceputul anului viitor, daca si-o mentine. Va fi o sedinta a Consiliului Director in decembrie, dupa care toata presa va primi un comunicat, iar demisia va fi efectiva dupa adunarea generala de la inceputul anului viitor, daca si-o mentine.

Un grup de protestatari a contestat prezenta la targul Gaudeamus a lui Dan Voiculescu - care si-a lansat cartea "Lupta politica", volumul II-, a lui Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu, fosti condamnati, care, dupa parerea lor, vorbesc despre "valori inversate" si care nu ar trebui sa fie in viata publica. Dupa lansarea cartii lui Dan Voiculescu la standul editurii RAO, Adrian Nastase si-a lansat, la randul lui, cartea "Sub zodia momentului". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro