Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania a cerut ca viceprimarii sa fie numiti direct de catre primari

Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania a cerut ca viceprimarii sa fie numiti direct de catre primari

Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania, Emil Draghici, a cerut azi, la Forumul Administratiei Publice Locale, ca viceprimarii sa fie numiti de catre primari, nu prin votul consilierilor locali. "Cerem Guvernului Romaniei o consultare permanenta pentru discutarea problemelor cu care se confrunta autoritatile administratiei publice locale, avand ca teme de dialog: sustinerea descentralizarii bazata pe principiile subsidiaritatii, asigurarea de surse de finantare corespunzatore indeplinirii competentelor administratiei publice locale, accesul oraselor la proiecte cu finantare europeana in exercitiul financiar 2014-2020, promovarea unei legislatii usor de inteles", a aratat Teodorescu.

acum 96 luni (5 Jul 2016)

Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania, Emil Draghici, a cerut azi, la Forumul Administratiei Publice Locale, ca viceprimarii sa fie numiti de catre primari, nu prin votul consilierilor locali. Nici nu va inchipuiti cate frecusuri sunt la ora asta, ajunge sa fie viceprimar contracandidatul primarului, iar acolo numai administratie publica locala nu mai este, se fac numai sapaturi", a spus Emil Draghici, presedintele Asociatiei Comunelor din Romania, citat de news.ro.

"Eu, din fire, sunt optimist, poate excesiv de optimist, dar asta nu ma face sa nu fiu realist. Nu mi-as dori ca acest forum sa fie un punct pe o agenda publica, la care sa facem fotografii si sa aiba de dezbatut presa nationala sau internationala. Sper sa fiu inteles ca am experienta multor sfarsituri neincepute sau doar incepute, dar niciodata inceputuri care sa aiba continuare", a spus Draghici. "Cerem Guvernului Romaniei o consultare permanenta pentru discutarea problemelor cu care se confrunta autoritatile administratiei publice locale, avand ca teme de dialog: sustinerea descentralizarii bazata pe principiile subsidiaritatii, asigurarea de surse de finantare corespunzatore indeplinirii competentelor administratiei publice locale, accesul oraselor la proiecte cu finantare europeana in exercitiul financiar 2014-2020, promovarea unei legislatii usor de inteles", a aratat Teodorescu. Citeste si:

+Germania in ALERTA: Creste numarul de VIOLURI facute de IMIGRANTI asupra ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro