Presedintele ANAF Bogdan Stan a fost chemat la Guvern

Premierul Tudose nu este decis daca il va pastra in functie pe seful ANAF, Bogdan Stan, dar "nu i se pare normal" ca, in timp ce consumul a crescut, incasarile din TVA sa scada, motiv pentru care va merge la sfarsitul saptamanii la sediul ANAF, au declarat luni pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

acum 45 luni (5 Jul 2017)

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost chemat miercuri dupa-amiaza la Palatul Victoria, unde urmeaza sa aiba o discutie cu vicepremierul Marcel Ciolacu pe teme incasarilor din TVA, informeaza Mediafax.

Premierul Tudose nu este decis daca il va pastra in functie pe seful ANAF, Bogdan Stan, dar "nu i se pare normal" ca, in timp ce consumul a crescut, incasarile din TVA sa scada, motiv pentru care va merge la sfarsitul saptamanii la sediul ANAF, au declarat luni surse guvernamentale. Inca nu s-a decis daca il pastreaza sau nu in fruntea ANAF", au declarat surse guvernamentale. Potrivit surselor citate, premierul Mihai Tudose va merge joi sau vineri la sediul ANAF.

Premierul Tudose nu este decis daca il va pastra in functie pe seful ANAF, Bogdan Stan, dar "nu i se pare normal" ca, in timp ce consumul a crescut, incasarile din TVA sa scada, motiv pentru care va merge la sfarsitul saptamanii la sediul ANAF, au declarat luni pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. Inca nu s-a decis daca il pastreaza sau nu in fruntea ANAF", au declarat surse guvernamentale. Potrivit surselor citate, premierul Mihai Tudose va merge joi sau vineri la sediul ANAF. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro