Presa spaniola anunta SFARSITUL carierei lui Messi. Jucatorul este anchetat pentru evaziune fiscala

Presa spaniola anunta SFARSITUL carierei lui Messi. Jucatorul este anchetat pentru evaziune fiscala

Procurorii au recomandat initial retragerea acuzatiilor pentru Messi, considerand ca singurul administrator al finantelor starului Barcelonei este tatal acestuia Judecatorul de caz, citat de bbc.com, a respins insa recomandarea si a precizat ca nu e nevoie de cunostinte aprofundate de contabilitate, iar simpla consimtire este suficienta.

acum 86 luni (3 Oct 2014)

Procurorii au recomandat initial retragerea acuzatiilor pentru Messi, considerand ca singurul administrator al finantelor starului Barcelonei este tatal acestuia

Judecatorul de caz, citat de bbc.com, a respins insa recomandarea si a precizat ca nu e nevoie de cunostinte aprofundate de contabilitate, iar simpla consimtire este suficienta.

Cei doi sunt suspectati ca au folosit companii inregistrate in Belize si Uruguay, prin intermediul carora vindeau drepturile de imagine ale superstarului Barcelonei, fara sa plateasca astfel taxele catre stat.

Veniturile aferente drepturilor de imagine ale fotbalistului provin din contractele incheiate cu companii cunoscute, producatoare de echipament sportiv, bunuri de larg consum si institutii financiare, conform stiri.tvr.ro.

In luna august anul trecut, cei doi au facut o intelegere cu autoritatile si au platit 5 milioane de euro, suma reprezentand valoarea taxelor si majorarile aferente.

In varsta de 27 de ani, liderul Barcei a incasat in 2013, aproape 52 de milioane de euro, dintre care mai mult de 18 milioane au provenit din contractele de publicitate, potrivit forbes.com. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro