Presa rusa i-a "demascat" pe membrii Carla's Dreams: imagini cu artistii fara a avea chipurile pictate

Presa rusa i-a

Primarul Chisinaului considera ca scopul jurnalistilor a fost de a distruge farmecul artistilor, care consta tocmai in faptul ca au ales sa-si acopere chipul, gest pe care Chirtoaca l-a pus si pe seama modestiei: "Aparent este vorba despre niste jurnalisti meseriasi, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niste lepre. Artistii sustin chiar si un turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, urmanda ca la sfarsitul lunii septembrie sa mearga in turneu de promovare in Franta si sa sustina o serie de concerte in Dubai, Romania, Rusia si Moldova. Cele mai recente single-uri semnate de Carla's Dreams, "Acele", "Te Rog" si "Sub pielea mea", au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si ocupa primele locuri pe radio-urile si televiziunile din Romania.

acum 51 luni (6 Sep 2016)

Articolul vine la scurt timp dupa ce solistul l-a contrazis pe un prezentator al unui post de televiziune din Moscova, care a precizat ca trupa canta in moldoveneasca. Mai mult, artistul a fost pus si in situatia de a explica diferenta dintre romana si moldoveneasca, de aceasta data la un post de radio rusesc.

In textul publicat de Life.ru se vorbeste despre succesul urias avut de trupa originara din Republica Moldova, dar se si dezvaluie numele solistului. Acesta ar fi Andrei Tarus, fost membru al trupei In Quadro, asa cum s-a vehiculat si in presa de la Chisinau, dar si in cea romana, insa, la momentul respectiv, acesta a negat informatia. In plus, tabloidul a publicat si imagini de tip paparazzi cu restul membrilor Carla's Dreams, care s-au aflat in Rusia pentru promovare.

Primarul capitalei Republicii Moldova, Dorin Chirtoaca, a criticat in termeni duri actiunea jurnalistilor rusi, fiind de parere ca acestia au procedat "ca niste lepre".

Primarul Chisinaului considera ca scopul jurnalistilor a fost de a distruge farmecul artistilor, care consta tocmai in faptul ca au ales sa-si acopere chipul, gest pe care Chirtoaca l-a pus si pe seama modestiei: "Aparent este vorba despre niste jurnalisti meseriasi, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niste lepre. Pentru ca de farmec nu te atingi, pentru ca daca te atingi, il distrugi. Dincolo de ceea ce canta, cum canta, Carla's Dreams a cucerit si pentru ca a gasit aceasta nisa, a anonimatului, prin care apropo, a facut sa nu atraga toata gloria asupra propriei persoane. Asta chiar nu e rau de invatat de la el, si noi sa invatam, dar mai ales voi, ca nu va mai ajunge gloria si teritoriul niciodata."

Edilul sustine ca solistul a dat dovada de bun simt, insa a fost tratat cu lipsa de respect: "El a venit la Moscova cu o piesa noua si in limba rusa. De ce, pentru ca a spus ca e limba romana si nu moldoveneasca pe care ne-ati bagat-o pe gat din 1940 incoace, schimbandu-i si ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro