Presa italiana: Dancila i-a oferit Papei seminte de ceapa de Buzau, de castraveti si de rosii. Replica Papei: "Un intreg meniu"

"Premierul Romaniei Viorica Dancila i-a oferit Papei un set de seminte de diferite tipuri de legume, printre care ceapa din Buzau, doua tipuri de castraveti, rosii si fenicul salbatic.

acum 57 luni (11 May 2018)

"Premierul Romaniei Viorica Dancila i-a oferit Papei un set de seminte de diferite tipuri de legume, printre care ceapa din Buzau, doua tipuri de castraveti, rosii si fenicul salbatic. Intalnirea, desfasurata cu usile inchise, intre premierul roman si Papa Francis din Palatul Apostolic din Vatican a durat 24 de minute.

Premierul Viorica Dancila a declarat, la Antena 3, ca, in discutia pe care au avut-o la Vatican, Papa Francisc i-a confirmat ca va veni anul viitor in Romania. Nu este un lucru obisnuit sa te intalnesti cu Papa si sa simti acel fior de emotie prin mesajele date. I-am zis ca Romania trebuie sa se axeze pe mesaje pozitive, sa-si gaseasca consensul. Mi-ar place sa nu mai vad dezbinare intre generatii, categorii socio-profesionale si toti sa mergem pe acelasi drum. Papa a fost foarte incantat de mesajul meu. Mi-a pus intrebari daca in Romania oamenii au credinta, daca exista intelegere intre ordocsi si catolici si i-am spus ca da. Mi-a spus ca la inceputul anului viitor va veni in Romania", a afirmat ea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro