Presa internationala scrie despre romii din Pata Rat, dar ignora tribunalele islamice din inima Europei

Presa internationala scrie despre romii din Pata Rat, dar ignora tribunalele islamice din inima Europei

In timp ce Calais, sudul Italiei, Grecia, Turcia se prabusesc sub presiunea imigratiei islamice din lipsa de riposta ferma, din lipsa de decizie si implicare politica, Centrul Europei incearca sa mai scoata ceva lovele: pare-se migrantii vin cu mai multi bani decat ar fi permis unor refugiati sa aiba si sa mai capitalizeze niste puncte de PR, cu un film "documentar" pe tema fumata de 1001 ori a rromilor de la Pata Rat. Spre deosebire insa de comunitatile musulmane neintegrate din no go zones ale Europei, comunitati din care s-au ridicat si in care s-au ascuns atentatorii din Paris, de exemplu, si pe care mass-media UE se face ca nu le vede, rromii nostri nu ies cu bombe la centura sa omoare occidentali ulrand Allah-u-akhbar, pentru ca occidentalii sunt bogati, pentru ca nu se inchina lui Allah, pentru ca sunt kuffr (n.a.

acum 100 luni (28 Jan 2016)

>

La Calais, refugiatii sunt nemultumiti de ceea ce le-a oferit Franta si dau calificari turistice negative zonei pe Tripadvisor, rup gardurile din port sub privirile fara reactie ale trupelor speciale, ale politiei. Sau pur si simplu se izbesc de armele localnicilor disperati, care incearca sa-si faca singuri dreptate. In timp ce Calais, sudul Italiei, Grecia, Turcia se prabusesc sub presiunea imigratiei islamice din lipsa de riposta ferma, din lipsa de decizie si implicare politica, Centrul Europei incearca sa mai scoata ceva lovele: pare-se migrantii vin cu mai multi bani decat ar fi permis unor refugiati sa aiba si sa mai capitalizeze niste puncte de PR, cu un film "documentar" pe tema fumata de 1001 ori a rromilor de la Pata Rat.

In toata Europa, sistemele administrative si juridice nu sunt in stare sa tina sub control aplicarea propriilor legi si in numele multiculturalismului permit tribunalelor islamice sa instituie Sharia ca sistem de justitie paralela pentru musulmanii neintegrati si fara chef de integrare in vreo cultura europeana de fapt. In acest context, mass-media europeana, care n-a fost in stare sa vorbeasca despre Koln, Munchen, Suedia ori cenzura din Olanda are grija in schimb de rromii de la Pata Rat, Cluj-Napoca, Romania. Asadar, SkyNews gaseste de cuviinta sa ne arate ca suntem in lumea a treia pentru ca avem tigani neintegrati, flamanzi, pe gunoaie toxice.

Spre deosebire insa de comunitatile musulmane neintegrate din no go zones ale Europei, comunitati din care s-au ridicat si in care s-au ascuns atentatorii din Paris, de exemplu, si pe care mass-media UE se face ca nu le vede, rromii nostri nu ies cu bombe la centura sa omoare occidentali ulrand Allah-u-akhbar, pentru ca occidentalii sunt bogati, pentru ca nu se inchina lui Allah, pentru ca sunt kuffr (n.a. Romii nostri te fura daca au ocazia, daca le e foame, pentru ca unii, destui, atat stiu si pot si n-au avut sansa vreodata sa iasa din marginile societatii... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro