Presa internationala: "Romania arata tot mai mult ca un stat mafiot"

Presa internationala:

Amandoua au urmarit politici de securitate in Estul si Centrul Europei care pot oricand sa cada prada foarte usor unor consecinte nedorite, sa creeze un "blowback" care, pe termen lung, nu ar face nimic altceva decat sa serveasca intereselor Rusiei lui Putin", scrie Damien Phillips, specialist in relatii internationale si afaceri publice pe siteul The Telegraph, citat de Money.ro.

acum 49 luni (26 May 2018)

"In Europa, Marea Britanie trebuie sa-si foloseasca toata intelepciunea pentru a ajuta SUA si UE sa scape de un dezastru. Amandoua au urmarit politici de securitate in Estul si Centrul Europei care pot oricand sa cada prada foarte usor unor consecinte nedorite, sa creeze un "blowback" care, pe termen lung, nu ar face nimic altceva decat sa serveasca intereselor Rusiei lui Putin", scrie Damien Phillips, specialist in relatii internationale si afaceri publice pe siteul The Telegraph, citat de Money.ro.

"Incercarile Statelor Unite de a planui in mod central eforturile anti-coruptie din Europa de Est, pentru a-si intari propriile obiective de aparare si securitate, se intorc acum impotriva lor intr-un mod spectaculos, in special in Romania", completeaza sursa citata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro